Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 15:16

AE ΜΑΝΗΣ: “Βόμβα” μεγατόνων με Ηλία Πολίμο!

Γράφτηκε από τον
AE ΜΑΝΗΣ: “Βόμβα” μεγατόνων με Ηλία Πολίμο!

Τεράστιο μεταγραφικό “μπαμ” από την ΑΕ Μάνης! Η ομάδα της Δυτικής Μάνης ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Ηλία Πολίμο, ο οποίος την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας με την φανέλα του Μιλτιάδη και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Τα... λιμνάζοντα ύδατα στην Α' τοπική τάραξε η ΑΕ Μάνης το μεσημέρι της Δευτέρας (8/7) ολοκληρώνοντας το μεγαλύτερο “deal” της ιστορίας της για την σεζόν 2024-25.

Οι Μανιάτες απέσπασαν την υπογραφή του Ηλία Πολίμου, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από τον Μιλτιάδη αποτέλεσε “μήλον της Έριδος” για πολλές ομάδες.

Την περασμένη σεζόν ο πολύπειρος μέσος πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική με την φανέλα του συλλόγου του Πύργου Τριφυλίας και πανηγύρισε την άνοδο στην Γ' Εθνική, ως ένας από τους “στυλοβάτες” της επιτυχίας.

Μετά από μια σπουδαία διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες αγωνιζόμενος σε Πανιώνιο, Αχαρναϊκό, Πανθρακικό, Παναχαϊκή Ιωνικό, Νίκη Βόλου, Ξάνθη, Ηλιούπολη, Νέστο Χρυσούπολης, αλλά και στην Κ21 της αγγλικής Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Ηλίας Πολίμος επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στα πάτρια εδάφη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ΑΕ Μάνης θα έχει προπονητή τον πατέρα του, Πάνο! Στην κεντρική φωτογραφία ο Ηλίας Πολίμος δίνει τα χέρια με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Πουλάκο.