Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 16:10

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γαλανόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ανακοίνωσε την επιστροφή του Γαλανόπουλου

Σε... γνώριμα λημέρια επιστρέφει ο Δημήτρης Γαλανόπουλος, με τον Τέλλο Άγρα να ανακοινώνει την επιστροφή του 34χρονου επιθετικού μετά από 16 χρόνια!

Επιστροφή στους Γαργαλιάνους για τον Δημήτρη Γαλανόπουλο, που θα φορέσει και πάλι την φανέλα του Τέλλου Άγρα μετά από 16 χρόνια!

Ο 34χρονος επιθετικός αγωνίστηκε με τα “ερυθρόλευκα” την σεζόν 2007-08 στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, προερχόμενος από την Ομόνοια με την οποία είχε κάνει... πράγματα και θαύματα την αμέσως προηγούμενη χρονιά στην Β' τοπική, αγωνιζόμενος ως δανεικός από τον Ηρακλή Καλαμάτας απ' όπου ξεκίνησε.

Μετά από έναν χρόνο παραμονής στην Τριφυλία, ο Γαλανόπουλος άλλαξε ομάδα και Νομό υπογράφοντας στο Λεωνίδιο (Δ' Εθνική).

Την σεζόν 2009-10 εντάχθηκε στους Νέους του Λεβαδειακού, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά στέφθηκε πρωταθλητής στον 6ο Όμιλο της Δ' Εθνικής με την φανέλα της Καλαμάτας.

Ακολούθησαν Πανηλειακός, Εθνικός Αστέρας, OSV Hannover και Ηρακλής Ελλάς Ανόβερου στην Γερμανία.

Μετά από 11 χρόνια ξενιτιάς για επαγγελματικούς λόγους, ο Γαλανόπουλος πήρε την απόφαση να επαναπατριστεί το καλοκαίρι του 2021 για λογαριασμό του Ακρίτα Κορώνης.

Τον Γενάρη του 2022 πήρε μεταγραφή για τον Πάμισο, ολοκληρώνοντας την σεζόν με 13 γκολ συνολικά, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στον Πανθουριακό.

Στις 17 Δεκεμβρίου 2022 η μοίρα τού έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Ράχη, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας ο Γαλανόπουλος επέστρεψε υγιής στους αγωνιστικούς χώρους, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΑΟ Διαβολιτσίου στις 2 Δεκεμβρίου 2023.

Ο 34χρονος επιθετικός έχει αφήσει μια για πάντα πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του και δηλώνει έτοιμος να βρει τον παλιό καλό εαυτό του την ερχόμενη σεζόν.

Είχε προηγηθεί θυμίζουμε η απόκτηση του Δημήτρη Μπάρκα από τον Μιλτιάδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ομάδα μας πραγματοποίησε τη δεύτερη μεταγραφή της, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αφού ήρθε σε συμφωνία με το πολύπειρο επιθετικό Δημήτρη Γαλανόπουλο!»