Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 20:37

ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τρεις νέες ανανεώσεις

Γράφτηκε από τον
ΠΑΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ: Τρεις νέες ανανεώσεις

Από τις αρχές Ιουνίου έχει ξεκινήσει ο ΠΑΟ Καλλιθέας το "χτίσιμο" της ομάδας, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής τη σεζόν 2024-2025.

Η διοίκηση μετά την ανανέωση της συνεργασία της με τον προπονητή Δημήτρη Μάλαμα, έχει ξεκινήσει μαζί του, τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.

Από τις αρχές Ιουνίου μέχρι σήμερα το βάρος έχει πέσει στις ανανεώσεις και από εκεί και μετά αν χρειαστεί θα γίνουν και προσθήκες παικτών από το μεταγραφικό παζάρι.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Θεόδωρο Λέκκα, Νίκος Σαρδέλη και Σταύρο Σαρδέλη, φτάνοντας έτσι του 14 παίκτες που θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο να αγωνίζονται στην ομάδα της Καλλιθέας.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει οι: Σπύρος Αντωνόπουλος, Έντρι Σαμπάνι, Κλίσμαν Κιόσια, Ντονάλντο Ζάτσα, Θεοδόσης Αθανασόπουλος, Κώστας Κότη, Αλέξανδρος Στυλιανίδης, Ηλίας Δαρσακλής, Στέφανος Τομαράς, Παναγιώτης Κολοκάθης και Νίκος Μεμουσάι.

Ο μόνος παίκτης που έχει φύγει μέχρι στιγμής είναι ο Γκέρι Ιλιάζι, ο οποίος πήγε στον ΑΟ Φοινικούντας που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.