Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024 15:01

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Κλεισμένοι” Αγγελής, Σταματελόπουλος και Ντίσα!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: “Κλεισμένοι” Αγγελής, Σταματελόπουλος και Ντίσα!

Την φανέλα του Πανθουριακού “προβάρουν” σύμφωνα με πληροφορίες οι Σταύρος Αγγελής , Άρης Σταματελόπουλος και Κλέιβι Ντίσα!

Τρεις παίκτες που θα ανεβάσουν έτι περαιτέρω την ποιότητα του ρόστερ και θα κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής, ετοιμάζεται να βάλει στη “μηχανή” του ο Πανθουριακός.

Πρόκειται για τους Σταύρο Αγγελή, Άρη Σταματελόπουλο και Κλέιβι Ντίσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τις “κουκουβάγιες” και μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν για να ανακοινωθούν από τον σύλλογο της Θουρίας.

Ο Αγγελής έπαιζε πέρυσι στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στην Αχαΐα, ενώ οι Σταματελόπουλος και Ντίσα ήταν συμπαίκτες στον Πάμισο.

Στην περίπτωση του Σταματελόπουλου ουσιαστικά μιλάμε για επιστροφή στην ομάδα της Θουρίας μετά από έναν χρόνο, έχοντας πανηγυρίσει με τις “κουκουβάγιες” το νταμπλ στη Μεσσηνία την σεζόν 2021-22.

Οι άνθρωποι του Πανθουριακού θα επιδιώξουν να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις για την ισχυροποίηση του ρόστερ, αφού οι στόχοι της ομάδας για τη νέα σεζόν είναι ξεκάθαρα πρωταγωνιστικοί.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές ανάλογου... βεληνεκούς.