Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 13:48

Επίσημο του Σαρδέλη στην Athens Kallithea!

Γράφτηκε από τον
Επίσημο του Σαρδέλη στην Athens Kallithea!

Επίσημο χαρακτήρα πήρε η μεταγραφή του Γιάννη Σαρδέλη στην Athens Kallithea, με τους νεοφώτιστους στην Super League να ανακοινώνουν το πρωί του Σαββάτου (13/7) την απόκτηση του Μεσσήνιου μεσοεπιθετικού.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Γιάννη Σαρδέλη στην Athens Κallithea. Οι νεοφώτιστοι στην Super League ανακοίνωσαν το πρωί του Σαββάτου (13/7) την απόκτηση του 23χρονου Μεσσήνιου μεσοεπιθετικού, επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του notosport.gr!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Γιάννη Σαρδέλη με ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Σαρδέλης, 23, είναι πρώην διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες που έχει περάσει από την ακαδημία της ΑΕΚ και τις ρεζέρβες του Παναθηναϊκού.

Γεννημένος στη Μεθώνη, ο Σαρδέλης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ακαδημία του ΑΟΠΚ Πατίστα και τελικά έφυγε για να ενταχθεί΄στην ακαδημία της ΑΕΚ όπου πέρασε συνολικά τέσσερις σεζόν αγωνιζόμενος στις Κ-19 και Κ-20 ομάδες, καταγράφοντας και δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα – το επαγγελματικό του ντεμπούτο, στο οποίο πέτυχε ένα τέρμα, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο Ελλάδας τον Οκτώβριο 2018, και ένας playoff αγώνας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τον Μάιο 2021.

Tον Αύγουστο 2021, ο Σαρδέλης πήγε στον Παναθηναϊκό Β, όπου μέτρησε 70 συμμετοχές με 12 γκολ και πέντε ασίστ κατά τη διάρκεια τριών σεζόν στη Super League 2.

Ως διεθνής, ο Σαρδέλης έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τις Κ-18, Κ-19 και Κ-21 Εθνικές ομάδες, με πιο πρόσφατες πέντε συμμετοχές με δύο τέρματα στα προκριματικά του 2023 UEFA European Under-21 Championship.

Καλωσήρθες, Γιάννη.”