Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 22:28

ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: “Κέρβερος” Κόκκαλης στα γκολπόστ!

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΜΕΘΩΝΗΣ: “Κέρβερος” Κόκκαλης στα γκολπόστ!

Στο πρόσωπο του Νίκου Κόκκαλη βρήκαν στον ΑΟ Μεθώνης τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γιώργου Οικονομόπουλου κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γιώργου Οικονομόπουλου στην εστία της ομάδας αναπλήρωσε και με το... παραπάνω ο ΑΟ Μεθώνης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Κόκκαλη! Μία μεταγραφή για την οποία σας είχε προϊδεάσει το notosport.gr από τις 11 Ιουλίου.

Ο 29χρονος γκολκίπερ δεν είναι ένας συνηθισμένος τερματοφύλακας, ούτε μια... φιγούρα που περνάει απαρατήρητη στα μεσσηνιακά γήπεδα. Με μπόι δύο μέτρα και δύο εκατοστά, ο Κόκκαλης είναι ένας πραγματικός... γίγαντας, “σκεπάζοντας” την εστία του.

Την περασμένη σεζόν βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕ Μάνης, ενώ έχει να επιδείξει μια σπουδαία διαδρομή με παρουσία μεταξύ άλλων στον Αστέρα Τρίπολης, τον ΠΑΟ Βάρδας, τον Παναργειακό, την Καλαμάτα, τον Μεσσηνιακό, τον Τσικλητήρα Πύλου τον Πανθουριακό και τους Νέους του Ατρόμητου Αθηνών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 “Ο Α.Ο Μεθώνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Κόκκαλη για την σεζόν 2024-25.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο Μεθώνης και του ευχόμαστε καλή σεζόν!”