Τρίτη, 25 Νοέμβριος 2014 20:47

Ξεκινά την Κυριακή η Γ' εθνική, με Παναργειακό η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Ξεκινά την Κυριακή η Γ' εθνική, με Παναργειακό η Καλαμάτα

Η αναμονή τελείωσε για την ομάδα της Καλαμάτας, καθώς έγινε γνωστό ότι ξεκινά την προσεχή Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, όπως και οι μεγαλύτερες κατηγορίες. Η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει διαιτητές στα εθνικά πρωταθλήματα αν και δεν ικανοποιήθηκε πλήρως από το περιεχόμενο της επιστολής της Σούπερ Λίγκας.


Στη τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία έχει αποφασιστεί να αρχίσει το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε. Κάτι που σημαίνει ότι θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική με τη "Μαύρη Θύελλα" να υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον  Παναργειακό.
Οσον αφορά την εμβόλιμη αγωνιστική που επρόκειτο να διεξαχθεί την Τετάρτη, αυτή ενδέχεται να γίνει στις 17 Δεκεμβρίου.
Ετσι η Καλαμάτα προετοιμάζετα για το σημαντικό παιχνίδι με τους πρωτοπόρους με σκοπό τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, εφόσον δεν αναδειχθεί νικητής στο ματς του Πανελευσινιακού με τη Δόξα Μανωλάδας.
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 2η θέση με 15 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Παναργειακό, ενώ η Καλαμάτα έχει 14. Οπως και να 'χει θέλει μόνο νίκη για να πιάσει τον αντίπαλο της στη βαθμολογία και να εδραιωθεί στις υψηλές θέσεις.
Θυμίζουμε ότι η Μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενα διπλά σε Βάρδα και Κάτω Αχαγιά και η διακοπή ήταν ότι χειρότερο. Να σημειωθεί ότι για την 8η αγωνιστική θα παίξουν ακόμα ο Παναρκαδικός με την Αχαϊκή, η Βάρδα με τον Αστέρα Μαγούλας, ο Μανδραϊκός με τον Βύζαντα Μεγάρων και ο Αιολικός με τον Ζακυνθιακό, ενώ το Λουτράκι θα πάρει στα χαρτιά τους 3 βαθμούς με την Κύμη.


Σημαντικές απουσίες

Η Καλαμάτα θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο με σημαντικές απουσίες, καθώς ο Σαλαπάτας είναι τραυματίας και δεν θα προλάβει το ματς της Κυριακής, ενώ ο Τσάτσος που επίσης έχει πρόβλημα τραυματισμού, συμπλήρωσε 4 κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ακόμα δύσκολα θα αγωνιστούν και οι τραυματίες Χαρίτος, Πολυχρόνης, ενώ για τον Γεωργακόπουλο οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.
Η προετοιμασία για τον Παναργειακό συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο, στο οποίο θα βρεθεί και σήμερα η Καλαμάτα εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
Ο Νίκος Κουρμπανάς προσμένει από τους παίκτες να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να μην επηρεαστούν από τη διακοπή. Η Καλαμάτα θα αγωνιστεί μεν με ελλείψεις την Κυριακή, αλλά θα έχει σύμμαχο το φίλαθλο κόσμο που ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό "παρών".