Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 10:29

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ποιοτική αναβάθμιση με Δεμπεγιώτη!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ποιοτική αναβάθμιση με Δεμπεγιώτη!

Ο μεταγραφικός... παροξυσμός στον Πανθουριακό συνεχίζεται, με τις “κουκουβάγιες” να κλείνουν ακόμη ένα σπουδαίο “deal”, αποκτώντας τον Ετεοκλή Δεμπεγιώτη από τον Πάμισο!

Σε μία άκρως ποιοτική προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε ο Πανθουριακός, με την ομάδα της Θουρίας να ολοκληρώνει το σπουδαίο... deal με τον Ετεοκλή Δεμπεγιώτη!

Οι “κουκουβάγιες” κινήθηκαν αστραπιαία με το που έγινε γνωστό πως ο 36χρονος επιτελικός μέσος δεν συνεχίζει στον Πάμισο και εξασφάλισαν το “ναι” του.

Σίγουρα, πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους μέσους αυτή την στιγμή στην Μεσσηνία, ο οποίος έρχεται στο “Στ. Παπαδόπουλος” για να... ομορφύνει το κέντρο της ομάδας.

Ο πρώην άσος των “Νησιωτών”, στους οποίους είχε διατελέσει και αρχηγός, προστίθεται στην ήδη υπερταλαντούχα μοσοεπιθετική γραμμή του Πανθουριακού, που συνεχίζει με αμείωτη ένταση το “χτίσιμο” του ρόστερ με παίκτες εγνωσμένης αξίας, έμπειρους και με “γεμάτες” σεζόν.

Ήδη, στα “χρώματα” της ομάδας θυμίζουμε πως έχουν ντυθεί οι Περικλής Δημητρίου από τον Μιλτιάδη, Σταύρος Αγγελής από τον Κεραυνό Βασιλείου και Άρης Σταματελόπουλος, Γιώργος Αριστομενόπουλος, Κλέιβις Ντίσα, επίσης από τον Πάμισο.

Οι άνθρωποι του συλλόγου δεν σταματούν εδώ, καθώς συνεχίζεται - με τις... μηχανές στο φουλ - η προσπάθεια ποιοτικής ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.