Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 11:42

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Νέο απόκτημα ο Βαρζάκης (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Νέο απόκτημα ο Βαρζάκης (φώτο)

Ο Άρης Βαρζάκης αποτελεί τη νέα προσθήκη του Αστέρα Βαλύρας.

Παίκτης του Αστέρα Βαλύρας με κάθε επισημότητα είναι από το βράδυ της Πέμπτης (25/7) ο Άρης Βαρζάκης, με τους “κιτρινόμαυρους” να ανακοινώνουν την συμφωνία τους με τον 22χρονο φουλ μπακ.

Ο Βαρζάκης αποκτήθηκε από την Θύελλα Μεγαλοχωρίου στην Α' ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Γαλαξία Περιστερίου, ΑΟ Χρυσούπολης και ΑΟ Κηπούπολης στην ΕΠΣ Αθηνών.

Ο Αστέρας έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Μάριου Τσερρίκου, Χρήστου Μαργιόλη και Αλέξανδρου Τσώνη, ενώ τα τυπικά απομένουν για τον Δημήτρη Αποστολίδη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας ανακοινώνει την απόκτηση του Άρη Βαρζάκη. Ο Άρης είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στις πτέρυγες, είτε αμυντικά είτε επιθετικά.

Η εμπειρία του από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα που έχει στο βιογραφικό του μαγνήτισε το ενδιαφέρον της ομάδας μας και ήρθαμε σε αστραπιαία συμφωνία, μιας και το πρότζεκτ μας τον έπεισε να αγωνιστεί με τα κιτρινόμαυρα.

Τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Θύελλα Μεγαλοχωρίου στην Α' τοπική Τρικάλων, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν και στην ΕΠΣ Αττικής σε  Α.Ο Γαλαξία, Α.Ο Χρυσούπολης και Α.Ο. Κηπούπολης.

Άρη, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας, σου ευχόμαστε να είσαι υγιής και να βοηθήσεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!”