Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 12:33

ΕΡΑΝΗ: “Τάνγκο” με Βαλεντίν Μαρτίνι

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ:  “Τάνγκο” με Βαλεντίν Μαρτίνι

Παίκτης της Εράνης είναι με κάθε επισημότητα από την Κυριακή (28/7) ο Βαλεντίν Μαρτίνι.

Ο 22χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος με το ιταλικό διαβατήριο, όπως είχε αποκαλύψει το notosport.gr απ' την Τετάρτη 17 Ιουλίου με αποκλειστικό ρεπορτάζ, ήρθε σε συμφωνία με τον Φιλιατρινή ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Μαρτίνι ξεκίνησε την Παρασκευή (26/7) το μακρινό ταξίδι από το Μπουένος Άιρες με προορισμό την Ελλάδα και ενδιάμεσο σταθμό την Φρανκφούρτη.

Προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/7), οπότε και μετά μετέβη στα Φιλιατρά, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της απόκτησής του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μια από τις πιο ξεχωριστές μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου μας είναι πλέον γεγονός.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης μεγαλώνει την παροικία της με την άφιξη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Βαλεντίν Μαρτίνι Νασιοναλιντάντ να προβάρει την ιστορική της εμφάνιση με κάθε επισημότητα!

Ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός αφήνει την χώρα του τανγκό και το Μπουένος Άιρες, ερχόμενος στα Φιλιατρά και την Εράνη για να αγωνιστεί με τα χρώματα της.

Άγνωστος ακόμα στο ευρύ κοινό, είναι έτοιμος να αποδείξει εντός αγωνιστικού χώρου όλα τα ποιοτικά στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν στο παιχνίδι του.

Στη σύντομη - και πολλά υποσχόμενη - έως τώρα σταδιοδρομία του έπαιξε στην Ιταλία και την Κασάνο Σίμπαρις, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ατλέτικο Άτλας και της Ντεπορτίβο Φλάνδρια (3η κατηγορία) από την οποία και αποκτήθηκε.

Η ομάδα μας και η περιοχή μας γίνεται γνωστή και στη Λατινική Αμερική, αποδεικνύοντας πως δεν υπάρχουν σύνορα στον ποδοσφαιρικό χάρτη, παρά μονάχα ένα κοινό πάθος για την στρογγυλή θεά!

Ανυπομονούμε να απολαύσουμε αυτόν τον παίκτη στο γήπεδο σε κάθε λεπτό της διαδρομής του!

Μια Κυριακή από τις πολλές που θα ακουστεί ο σύλλογος, μια όμορφη μέρα για να είσαι Εράνη!»

Θυμίζουμε πως στα “πράσινα” έχουν ντυθεί ακόμη οι Ανδρέας Αντωνόπουλος, Γιάννης Τσακωνάκος, Ιωσήφ Λαμπρόπουλος και Αποστόλης Καρακατσάνης, ενώ ο Βαγγέλης Στουρνάρας αποτελεί τον διάδοχο του Θοδωρή Γιακαλή στο “τιμόνι” του Φιλιατρινού συλλόγου.