Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 00:46

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκινάει το ταξίδι στη Γ' Εθνική

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Ξεκινάει το ταξίδι στη Γ' Εθνική

Η σεζόν 2023-24 ολοκληρώθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Μιλτιάδη. Αρχικά με την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και εν συνεχεία με την άνοδο στη Γ' Εθνική, μέσω του μίνι πρωταθλήματος μπαράζ του ενός γύρου.

Η νέα ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει σήμερα με όνειρα και φιλοδοξίες, στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες μετά από 16 ολόκληρα χρόνια.

Η πρώτη συγκέντρωση των πρωταθλητών Μεσσηνίας είναι προγραμματισμένη στις 6:30 μ.μ. στο γήπεδο του Πύργου Τριφυλίας, όπου θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό, ενώ θα τελεστεί και ο καθερωμένος αγιασμός.

Από την Τρίτη, ωστόσο, οι προπονήσεις θα διεξάγονται στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα τα τελευταία χρόνια, αφού ως γνωστόν το φυσικό της “σπίτι” είναι ακατάλληλο όχι μόνο για αγώνες, αλλά και για προπονήσεις.

Αν βέβαια το γήπεδο των Γαργαλιάνων δεν είναι έτοιμο στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ή στη χειρότερη περίπτωση, δεν πάρει άδεια, καθώς τα κριτήρια συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες είναι πιο αυστηρά, τότε η λύση του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ στον Κορδία αποτελεί… μονόδρομο.

Την προσεχή αγωνιστική περίοδο, ως γνωστό, ο Μιλτιάδης θα πορευτεί με τεχνικό δίδυμο, καθώς στον πάγκο θα βρίσκονται οι Μιχάλης Φασουλής και Αλέκος Τσατάς, ενώ ο Τζανέτος Κατσαρέας θα είναι προπονητής τερματοφυλάκων.

Το παρών αναμένεται να δώσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: Γιώργος Καπετανάκης, Κώστας Χάμος, Αρντίτ Γκεβόρι, Βασίλης Θώδης, Κώστας Ηλιόπουλος, Γερούν Λούμου, Διονύσης Παπαδόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος και Μιχάλης Τζιόλας.

Από πέρυσι συνεχίζουν ο Βασίλης Αθανασόπουλος, ο οποίος την περσινή σεζόν έσπασε όλα τα... κοντέρ στο σκοράρισμα, σημειώνοντας συνολικά 55 τέρματα, αλλά και οι Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Στράτος Παπανικολός, Ντίνος Γαλάνης, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Πάρης Τσιγαρίδης, Κώστας Σταθόπουλος, Πέτρος Μπολούν, Σπύρος Οδεμισιώτης.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Μιλτιάδη για την έναρξη της προετοιμασίας αναφέρει:

«Έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την έναρξη της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι και να δουλέψουμε με αποφασιστικότητα για την επίτευξη των στόχων μας.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα στις 29/7/2024 στις 18:30 στο Γήπεδο Πύργου Τριφυλίας.

Καλούμε όλους τους παίκτες μας να παρευρεθούν στην πρώτη προπόνηση για να γνωριστούμε, να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και να δουλέψουμε μαζί ως ένα σύνολο και επίσης καλούμε και τον κόσμο μας να είναι δίπλα στην ομάδα μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή και αποτελεσματική ομάδα!»