Παρασκευή, 28 Νοέμβριος 2014 11:43

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Απόλυτα ικανοποιημένος ο Βεργέτης

Γράφτηκε από τον

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις και την παρουσία του Αστέρα Τρίπολης σδτο Γιουρόπα Λιγκ, εμφανίσθηκε ο Στάϊκος Βεργέτης. Ο Ελληνας τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6», τονίζοντας μεταξύ άλλων:



-Για την πορεία του Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ: «Πραγματικά η διαδρομή του Αστέρα είναι αξιέπαινη. Ήταν ένα ευρωπαϊκό όνειρο και κάναμε περισσότερα από τα όσα περιμέναμε και εμείς οι ίδιοι. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια, μηδενός εξαιρουμένου».

-Για το χθεσινό παιχνίδι με την Μπεσίκτας: «Αν θελήσουμε να είμαστε ρεαλιστές και να δούμε τα πράγματα όπως είναι, είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες υψηλότερου επιπέδου από εμάς. Όλα έπαιζαν ρόλο, το μπάτζετ, οι παίκτες και ο Αστέρας ήθελε να είναι ανταγωνιστικός. Στόχος μας ήταν ο όμιλος και περάσαμε από Μάιντς και Μακάμπι. Έπρεπε να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να προσέξουμε τα μετόπισθεν. Αν ανοίξεις κόντρα σε τέτοιες ομάδες, είναι ικανές να σε σκοτώσουν. Αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε όλους τους αγώνες μας στον όμιλο».

-Για το τι κρατούν οι Αρκάδες: «Κρατάμε τον ισχυρό χαρακτήρα και προσωπικότητα που προσπαθήσαμε να δείξουμε σε όλη αυτή τη διαδρομή. Καταφέραμε να κάνουμε σημαντικές ανατροπές με τη Ροβανιέμι, με την Μακάμπι, τη Μάιντς. Είδαμε το μέταλλο της ομάδας σε δύσκολες στιγμές».

-Για το πρωτάθλημα: «Θα δώσουμε τη βάση μας στις εγχώριες διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είχαμε μία περίοδο με πολλά παιχνίδια ή περιόδους με καθόλου παιχνίδια. Είναι δύσκολο να το διαχειριστεί ένας προπονητής. Παράλληλα, είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες. Από χθες ξεκινήσαμε έναν ακόμη Μαραθώνιο μέχρι τα Χριστούγεννα και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με ωριμότητα».

πηγη ΑΠΕ