Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2024 20:28

Ο Ινφαντίνο υποδέχθηκε τον Γκαγκάτση στο Παρίσι

Γράφτηκε από τον
Ο Ινφαντίνο υποδέχθηκε τον Γκαγκάτση στο Παρίσι

Με τη διαβεβαίωση του προέδρου της FIFA ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπηρεσίες της FIFA βρίσκονται στη διάθεση του Μάκη Γκαγκάτση για την εκπλήρωση του έργου του στην ΕΠΟ, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου της Ομοσπονδίας στα γραφεία της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Παρίσι.

Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έτυχε θερμής υποδοχής από τον Τζιάνι Ινφαντίνο και δέχθηκε και διά ζώσης τα συγχαρητήριά του, μετά τη σχετική επιστολή τού προέδρου της FIFA αμέσως μετά την εκλογή του την περασμένη εβδομάδα.

Ο κ. Γκαγκάτσης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Ινφαντίνο για το θετικό κλίμα που εισέπραξε στην επίσκεψή του κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόθεση της FIFA να στηρίξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε δεύτερο χρόνο, μετά το τέλος του καλοκαιριού, πρόκειται να προσκληθεί στην έδρα της FIFA (Ζυρίχη) η Εκτελεστική Διευθύντρια της ΕΠΟ, Δόμνα Τσιώνη, προκειμένου να ανοίξει νέος κύκλος συνεργασίας με τη Διεθνή Ομοσπονδία σχετικά με τα προγράμματά της που υλοποιούνται από τις εθνικές Ομοσπονδίες, με βασική στόχευση τη σωστή οργάνωση και την πολυδιάστατη ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Το δώρο του κ. Γκαγκάτση στον κ. Ινφαντίνο ήταν ένα αντίγραφο ανάγλυφης χειραψίας που συμβολίζει τις έννοιες της φιλίας, της εμπιστοσύνης και της φιλοξενίας και το πρωτότυπο του οποίου εκτίθεται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

 

  ΑΠΕ-ΜΠΕ