Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 20:52

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μεγάλος στόχος η άνοδος στη Γ’ Εθνική

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Μεγάλος στόχος η  άνοδος στη Γ’ Εθνική

Να κατακτήσει τον τίτλο και να ανέβει στη Γ’ εθνική είναι ο στόχος του Πανθουριακού για την ποδοσφαιρική σεζόν 2024-2025.


Αυτό δείχνουν οι κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η διοίκηση σε όλα τα επίπεδα. Οι κινήσεις δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα που βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση και λειτουργίας της ομάδας.
Αγωνιστικά οι κινήσεις που αφορούν την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα συνεχιστούν μια και στόχος είναι η ομάδα να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική στη διάρκεια της χρονιάς και μέσα από την πορεία της να μπορέσει να υλοποιήσει τους παραπάνω στόχους.
Κάτι που τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Πανθουριακού Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος με δηλώσεις του στην “Ελευθερία”: “Φέτος ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ’ εθνική. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που έχουμε το υπόβαθρο να ανέβουμε κατηγορία. Είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα με βάση τις υποδομές που έχουμε δημιουργήσει, τόσο διοικητικά αλλά και αγωνιστικά. Φροντίζουμε να ετοιμάζουμε την ομάδα συνολικά και με μεταγραφές και με Μεσσήνιους παίκτες που έχουν προοπτική εξέλιξης. Αυτό γιατί πίσω μας βρίσκονται οι άλλες δύο ομάδες με τις οποίες υπάρχει η συνεργασία ο Μεσσηνιακός και ο Αίαντας. Αυτές οι ομάδες μπορούν να τροφοδοτήσουν τον Πανθουριακό και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του και την επόμενη ημέρα σε θέματα υποδομής”.
Σε εξέλιξη είναι οι επαφές με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, ώστε σύντομα να ολοκληρωθούν οι κινήσεις ενίσχυσης.
Η προετοιμασία για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 16 Αυγούστου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Εκεί θα πραγματοποιηθεί όλο το στάδιο της προετοιμασίας και θα αποτελέσει την έδρα της ομάδας και τη νέα χρονιά.