Σάββατο, 03 Αυγούστου 2024 16:06

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με Χάγκαν Φρίμπονγκ έφτασε τις 14 μεταγραφές

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Με Χάγκαν Φρίμπονγκ έφτασε τις 14 μεταγραφές

Με την απόκτηση του Χάγκαν Φρίμπονγκ συνέχισε η Καλαμάτα την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, φτάνοντας παράλληλα τις 14 μεταγραφές της θερινής σεζόν.

Ο Χάγκαν Φρίμπονγκ είναι 21 ετών αγωνίζεται εξτρέμ και την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στην Ηλιούπολη, που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και ήταν στον ίδιο όμιλο με την Καλαμάτα. Ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με την Εθνική Κ21 της χώρας του και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση για την απόκτησή του αναφέρει: «Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την απόκτηση του Χάγκαν Φρίμπονγκ για τα επόμενα 2 χρόνια. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γκάνας (U21), 21 ετών εξτρέμ, γρήγορος και διεισδυτικός. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη, είχε 31 συμμετοχές, 2 γκολ και μια ασίστ. Πριν αποκτηθεί από την Ηλιούπολη αγωνιζόταν για την Accra Lions FC στην 1η κατηγορία της Γκάνας, με την οποία πέτυχε 1 γκολ και σημείωσε 3 ασίστ σε 12 παιχνίδια. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο».