Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2024 15:44

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό ξεμούδιασμα με την Π.Α.Ε. Ποντίων

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό ξεμούδιασμα με την Π.Α.Ε. Ποντίων

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Π.Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης θα δώσει το προσεχές Σάββατο 10 Αυγούστου η Καλαμάτα.

Η φιλική αναμέτρηση με την ερασιτεχνική ομάδα της Κατερίνης, θα είναι περισσότερο για ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της Καλαμάτας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη και έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.
Οσον αφορά την προετοιμασία, διεξάγεται σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον για θερμοκρασία που βοηθάει για να γίνονται οι προπονήσεις χωρίς προβλήματα.
Σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας, η διοίκηση σε δελτίο Τύπου, αναφέρει τα ακόλουθα: “Σε ειδυλλιακό περιβάλλον για ποδόσφαιρο και με θερμοκρασία από 19-27 βαθμούς Κελσίου την ώρα των προπονήσεων, η ομάδα μας ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Καθημερινά γίνονται δύο προπονήσεις, η πρωινή στις 8.45 πμ με έμφαση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και η απογευματινή στις 18.30 μμ με έμφαση στην τακτική, ασκήσεις με την μπάλα και εκπαιδευτικά διπλά.
Για το Σάββατο, προγραμματίστηκε φιλικό – ξεμούδιασμα των παικτών μας με την ομάδα ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα), το οποίο θα γίνει στην Κατερίνη με ώρα έναρξης 18.00 μμ”.

Στο Ελατοχώρι και ο Αλβες

Στο Ελατοχώρι βρίσκεται από χθες το απόγευμα και ο Ματέους Αλβες, ο οποίος από σήμερα θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, αν και άργησε για προσωπικούς λόγους να επιστρέψει στην Ελλάδα, θα συμπληρώσει φέτος 4 χρόνια παρουσίας του στην Καλαμάτα. Αναμένεται να ακολουθήσει ξεχωριστό πρόγραμμα μέχρι να είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.
Για την επιστροφή του στην ομάδα εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου η ακόλουθη ανακοίνωση: “Ένα νέο πρόσωπο, παλιός πλέον ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Ματέους Άλβες, έφτασε το απόγευμα στο Ελατοχώρι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία και από αύριο να ξεκινήσει προπονήσεις.
Ο 24χρονος πλέον, Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός που για προσωπικούς του λόγους άργησε να έρθει στην Ελλάδα, διανύει φέτος την τέταρτη χρονιά του στην Μαύρη Θύελλα, έχοντας κάνει μέχρι τώρα 73 εμφανίσεις στην Σούπερ Λιγκ 2 και 5 στο κύπελλο Ελλάδας, ενώ έχει πετύχει και τέσσερα τέρματα.
Κατά τα άλλα με διπλές προπονήσεις καθημερινά συνεχίζεται η προετοιμασία, εν αναμονή του πρώτου φιλικού το Σάββατο με την ομάδα των Ποντίων Κατερίνης”.