Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 14:59

ΕΡΑΝΗ: Επίσημη “πρώτη” με αγιασμό και... αισιοδοξία (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Επίσημη “πρώτη” με αγιασμό και... αισιοδοξία (φώτο)

Εκκίνηση... προετοιμασίας στην Εράνη για τη νέα αγωνιστική περίοδο με κάθε επισημότητα δόθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (7/8) στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών.

Χωρίς μεγάλα λόγια, με πολύ όρεξη για δουλειά και πάντα με στόχο την άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες, έγινε το νέο ξεκίνημα της Εράνης με τον καθιερωμένο αγιασμό. Τον αγιασμό στην ιστορική έδρα της ομάδας τέλεσε ο πατήρ Σεραφείμ και ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Στουρνάρας, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή φυσικής κατάστασης, Στέλιο Ηλιόπουλο και τους παίκτες συνέχισαν τη σκληρή δουλειά τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος Γρηγόρης Σταματόπουλος, ο α' αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Γιαννακόπουλος, ο β' αντιπρόεδρος Διονύσης Διονυσόπουλος, ο γραμματέας Νικόλαος Στριμπάκος, ο γενικός αρχηγός Ανδρέας Ηλιόπουλος, ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας Ανδρέας Ηλιόπουλος, ο γενικός αρχηγός Παναγιώτης Κώτσος, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Πλατάνας και φίλαθλοι της ομάδας.

Από πλευράς παικτών το “παρών” έδωσαν οι “παλιοί” Κυριάκος Κωνσταντόπουλος, Τάσος Μπουρδέκας, Δημήτρης Καπλάνης, Παναγιώτης Μπινιώρης, Δημήτρης Χάρμπας, Χαράλαμπος Φλαριώτης, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Διονύσης Καραχάλιος, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Γιώργος Μανωλάκος και Ιάσωνας Περαμαντζής (θα αποχωρήσει λόγω σπουδών), τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Κώστας Πράνταλος, Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Γιάννης Τσακωνάκος, Σήφης Λαμπρόπουλος, Αποστόλης Καρακατσάνης, Βαλεντίν Μαρτίνι, Χοσέ Πέδρο Ράτο, Ανδρέας Αντωνόπουλος και Νίκος Κόλλιας, καθώς επίσης και οι Χαράλαμπος Στυλιανός (2003), Γιάννης Χωραΐτης (2009). Οι δύο τελευταίοι προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου και θα περάσουν από το “μικροσκόπιο” του κ. Στουρνάρα.

Εργομετρικές εξετάσεις την Παρασκευή

Σε εργομετρικά τεστ θα υποβληθούν το απόγευμα της Παρασκευής (9/8) οι ποδοσφαιριστές της Εράνης, με σκοπό να εκτιμηθεί η κατάσταση τους. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών, υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης, Στέλιου Ηλιόπουλου, που θα τον βοηθήσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες και σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Στουρνάρα να σχεδιάσουν το πρόγραμμα των επόμενων προπονήσεων.

Κοντά σε σπουδαία μεταγραφή

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι η Εράνη, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με έναν 26χρονο Λάκωνα εξτρέμ, με αξιοπρόσεκτη ποδοσφαιρική διαδρομή σε ομάδες Β' και Γ' Εθνικής τα προηγούμενα χρόνια. Η συμφωνία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και εντός της ημέρας.

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας

Τις κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 έθεσε την Πέμπτη (7/8) σε διαθεσιμότητα η Εράνη Φιλιατρών. Το κόστος των νέων καρτών διαρκείας ανέρχεται στα 70€ και περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε Α' τοπική, Κύπελλο Μεσσηνίας και Κύπελλο Ελλάδος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. (2024-2025). Το κόστος τους ανέρχεται στα 70€ και οι κάτοχοι τους έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις και στις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει η ομάδα μας. Συγκεκριμένα, οι εν λόγω κάρτες έχουν ισχύ για τα εντός έδρας ματς της Εράνης στο Κύπελλο Ελλάδας, το Κύπελλο Μεσσηνίας και φυσικά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.»