Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2024 21:37

Οι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο ενόψει Μάλμε

Γράφτηκε από τον
Οι οδηγίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο ενόψει Μάλμε

Στο παιχνίδι της Τρίτης (13/8, 20:30) με αντίπαλο τη Μάλμε, στον επαναληπτικό για τον Γ' Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League, έχουν εστιάσει την προσοχή τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, κρούοντας με ανακοίνωσή τους τον κώδωνα του κινδύνου για την Τούμπα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ένα ακόμα βήμα στο ευρωπαϊκό ταξίδι της φετινής σεζόν και πρέπει όλοι να διασφαλίσουμε πως θα συνεχιστεί με τον ΠΑΟΚ να αγωνίζεται πάντα με τον κόσμο στο πλευρό του.
Οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι περιμετρικά του γηπέδου θα πραγματοποιηθούν προέλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο.
Υπενθυμίζουμε πως η Θύρα 4 τελεί σε τιμωρία υπό αναστολή και το παραμικρό λάθος μπορεί να οδηγήσει σε αυτόματη ποινή δύο αγωνιστικών με κλειστό πέταλο. Πρέπει όλοι με υπευθυνότητα να προστατεύσουμε την ομάδα, ώστε να μην παίξει στα επόμενα παιχνίδια της χωρίς τους φιλάθλους στο πλευρό της.
Οι Θύρες της Τούμπας θα ανοίξουν στις 18:30, κάθε φίλαθλος θα πρέπει να κάνει έγκαιρα ταυτοποίηση και ιδανικά αμέσως με την αγορά του εισιτηρίου του στο Gov.gr Wallet, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του συστήματος τις ώρες πριν τον αγώνα, ενώ από τις 16:30 θα λειτουργεί το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων, προκειμένου να βοηθήσει όσους φιλάθλους έχουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο γήπεδο. θα υπάρχουν προέλεγχοι.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.
Στήριξη με τη φωνή και το πάθος από το πρώτο λεπτό!
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!».

Αξίζει να αναφερθεί πως στην Τούμπα, για να υποστηρίξουν την ομάδα τους, θα βρίσκονται και περίπου 100 φίλοι της Μάλμε. Και ο σουηδικός σύλλογος, από την πλευρά του, κάλεσε τους υποστηρικτές του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μεταξύ άλλων η Μάλμε ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν σε συγκεκριμένο σημείο συνάντησης προκειμένου να πάνε με λεωφορεία στο γήπεδο, ενώ μετά το τέλος του αγώνα να παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι να αποχωρήσουν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας.

  ΑΠΕ-ΜΠΕ