Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 15:27

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτη προπόνηση σήμερα στο “Π. Μπαχράμης”

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτη προπόνηση σήμερα στο “Π. Μπαχράμης”

Την προετοιμασία του για τη ποδοσφαιρική χρονιά 2024-2025 ξεκινάει σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας.

Η ομάδα θα αγωνιστεί μετά από 13 χρόνια στην Α’ τοπική, καθώς δέχτηκε την πρόσκληση της ΕΠΣ Μεσσηνίας να συμπληρώσει την 16άδα μετά την αποχώρηση της Σπερχογείας.

Οι “πράσινοι” ξεκινούν στις 5 το απόγευμα τις προπονήσεις στο Δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”, το οποίο έχον δηλώσει ως πρώτη έδρα για το πρωτάθλημα (2η έδρα το Δημοτικό γήπεδο Δυτικής παραλίας, πρώην Σφαγείων).

Υπενθυμίζεται πως το “Γιώργος Λουκαρέας”, που ήταν η μόνιμη έδρα της ομάδας από την ημέρα της ίδρυσης της, θα κλείσει για να γίνουν εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και έξω από αυτόν, που είναι απαραίτητες ώστε το γήπεδο να καταστεί λειτουργικό και να μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι ομάδες για τις προπονήσεις και τους αγώνες τους.

Προπονητής του τριφυλλιού παραμένει ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος που θα έχει για άλλη μια χρονιά δίπλα του, τον συνεργάτη του και προπονητή τερματοφυλάκων Αντώνης Αγγελή.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα στηριχθεί σε όλα τα παιδιά από το υπάρχον δυναμικό, καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους, εκτός του Θεόδωρου Παπαδόπουλου, ο οποίος πήγε στο Μεσσηνιακό.

Επίσης στους παίκτες που έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής, τον αμυντικό Έλτον Ντέρτζια από Αστέρα Βαλύρας, τον μέσο Δημήτρη Παντελόπουλο από Θύελλα Μερόπης και όσους αποκτηθούν στη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Στόχος του Παναθηναϊκού τη αγωνιστική περίοδο που έρχεται είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα δεν θα αλλάξει τη φιλοσοφία του, που είναι η συμμετοχή και αξιοποίηση των νεαρών παικτών που διαθέτει στις τάξεις της η ομάδα.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός έχει προγραμματίσει να δώσει 6 φιλικά παιχνίδια.

Το πρώτο είναι το Σάββατο 24 Αυγούστου με αντίπαλο την Α.Ε. Λογγάς και λίγες ημέρες μετά, την Τετάρτη 28 του μήνα θα παίξει με τη Στενωσιά.

Το Σάββατο 31/8 θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Μάνης και την πρώτη Τετάρτη του Σεπτεμβρίου (4/9) θα αναμετρηθεί με τον Αστέρας Βαλύρας.

Μια εβδομάδα μετά, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα παίξει με τον Α.Ο. Λαιίκων και το τελευταίο φιλικό είναι την Κυριακή 15 του μήνα με αντίπαλο την Αναγέννηση, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.