Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 17:52

ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ: Οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα πλέι οφ

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΥΡΩΠΗΣ: Οι διαιτητές των αγώνων ρεβάνς ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στα πλέι οφ

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έμαθαν τους διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στους αγώνες ρεβάνς που θα δώσουν την επόμενη εβδομάδα για τα πλέι οφ του Europa League και του Conference League, αντίστοιχα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν την επόμενη Πέμπτη (29/8, 22:00) στο Δουβλίνο τη Σάμροκ Ρόβερς και την αναμέτρηση θα διαιτητεύσει ο Ντονάτας Ρούμσας. Βοηθοί του Λιθουανού θα είναι οι συμπατριώτες του, Αλεξάντρ Ράντιους και Ντοβίντας Σουζιεντέλις, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Λιθουανός, Ρομπέρτας Βαλικόνις. Καθήκοντα Video Assistant Referee θα εκτελέσει ο Ολλανδός Πολ φαν Μπόκελ, ενώ Assistant Video Assistant Referee ορίστηκε ο συμπατριώτης του, Γιόχεμ Κάμπχουις.

Στο μεταξύ, ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα θα είναι ο «άρχοντας» της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λανς που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (29/8, 21:00) στο ΟΑΚΑ. Ο Ισπανός θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντιέγκο Μπαρμπέρο και Μιγκέλ Μαρτίνεθ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ακόμη ένας Ισπανός, ο Θέσαρ Σότο Γκράντο. Video Assistant Referee ορίστηκε ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ, με Assistant Video Assistant Referee τον συμπατριώτη του, Αλεχάντρο Μουνίθ Ρουίθ.


ΑΠΕ-ΜΠΕ