Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 15:11

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Με στόχο ένα καλό πλασάρισμα ξεκίνησε το... τρέξιμο (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Με στόχο ένα καλό πλασάρισμα ξεκίνησε το... τρέξιμο (φώτο)

Με στόχο να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα μπήκε στο γήπεδο ο ΑΟ Διαβολιτσίου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Διαβολιτσίου για την σεζόν 2024-25 έλαβε χώρα στο “Πέτρος Γεωργανάς”.

Τους παλιούς και νέους παίκτες, αλλά και τον Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη σερί χρονιά στον πάγκο των “νερατζούρι”, καλωσόρισε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Γιώργος Τσοροτιώτης.

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησαν ο τέως Δήμαρχος Οιχαλίας, παλιός πρόεδρος του συλλόγου και νυν μέλος του ΔΣ, Θύμιος Ξηρόκωστας, καθώς επίσης και ο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας, Παναγιώτης Κυριακόπουλος.

Το “παρών” στο γήπεδο της Σπερχογείας έδωσαν οι νεοαποκτηθέντες, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Γιαννόπουλος, Γιάννης Καραχάλιος, Αλέξανδρος Μπορχάν και Στράτος Παπανικολός και οι παλιοί, Φώτης Μπαλόπουλος, Ηλίας Κουντάνης, Παναγιώτης Καπόγλης, Ορφέας Γκότσης, Δήμος Νινιός και Αποστόλης Ντελλής.

Απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Νίκος Πατσιώτης, Έλβις Γκελγκέρια, Μιχάλης Ανδρουτσόπουλος, Σάκης Σαραντόπουλος και Γιώργος Δελλής.

Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Αντωνόπουλος ζήτησε από τους παίκτες να έχουν κόσμια συμπεριφορά και συνέπεια στο πρόγραμμα των προπονήσεων, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως οι ομάδες “χτίζονται” από τα αποδυτήρια.

Ακόμη, ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την πίστη του για το υλικό που διαθέτει ο ΑΟ Διαβολιτσίου και πως το... ταμείο θα γίνει στο τέλος, ενώ πρόσθεσε ότι είναι υπέρ της χρησιμοποίησης στην 11άδα καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα δύο “μικρών” γεννηθέντων από 01/01/04 και έπειτα.

Επιστρέφει στο “καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”!

Άκρως θετικά είναι τα μαντάτα που προκύπτουν αναφορικά με το γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια τον ΑΟ Διαβολιτσίου.

Προς οριστική λύση, με θετική έκβαση για τον σύλλογο της Άνω Μεσσηνίας, φαίνεται ότι οδεύει το φλέγον ζήτημα, καθώς τα “κριάρια” της Άνω Μεσσηνίας θα επιστρέψουν τη νέα σεζόν στην φυσική τους έδρα, έπειτα από τρία χρόνια.

Το “καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” παραμένει κλειστό από τον Ιούνιο του 2021, γεγονός που είχε αναγκάσει την ομάδα του Διαβολιτσίου να περιφέρεται σε διάφορα γήπεδα του Νομού για προπονήσεις και αγώνες, όπως το Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά, το γήπεδο Ασπροχώματος, αλλά και το γήπεδο Δυτικής Παραλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notosport.gr, απομένουν μόνο κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, ώστε να δοθεί ένα τέλος στην ταλαιπωρία των “νερατζούρι”.

Πρόγραμμα φιλικών

Σάββατο 24/08/24 ΑΟ Διαβολιτσίου - Πανθουριακός (γηπ. “Πέτρος Γεωργανάς”)

Τρίτη 27/08/24 Αστέρας Βαλύρας - ΑΟ Διαβολιτσίου (γηπ. Βαλύρας)