Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 18:40

Χαμόγελα στην “πρώτη” του Ηρακλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Χαμόγελα στην “πρώτη” του Ηρακλή Καλαμάτας

Με χαμόγελα και αισιοδοξία ξεκίνησε τη Δευτέρα ο Ηρακλής Καλαμάτας την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής και το Κύπελλο Μεσσηνίας.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” υπό τις οδηγίες του Αρι Γαλανόπουλου, που ετοιμάζεται για την 8η σεζόν του στην καλαματιανή ομάδα. Πριν μπουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Ο Ηρακλής θα στηριχθεί και φέτος σε μικρούς σε ηλικία παίκτες και γι’ αυτό άλλωστε προχώρησε και σε συνεργασία με τον Αρι Καλαμάτας, ώστε να προωθηθούν τα ταλέντα. Παράλληλα αποκτήθηκαν και ορισμένοι έμπειροι παίκτες όπως οι Νίκος Βασιλόπουλος και Γιάννης Καραχάλιος από τον Πανθουριακό, ενώ ήρθαν ακόμα οι Δημήτρης Σκιάς, Δημήτρης Νέγκογλου, Παναγιώτης Γεωργουλάκος και ο Παναγιώτης Οικονομέας, που θεωρείται εσωτερική μεταγραφή. Από τον Αρι “μετακόμισαν” στον Ηρακλή οι Κουτράκης, Ν. Παντελόπουλος, Κ. Παντελόπουλος, Θεόκας, Παναγέας και Κουκουβίνος, Ακόμα ο Αρις Γαλανόπουλος θα στηριχθεί στους Αλκίνοο Μιχαλόπουλο, Δημήτρη Βλαχάκη, Γιώργο Παπαδέα, Ηλία Βαΐτση, Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Γιάννη Δαρσακλή, Κώστα Μαγκλάρα, Κώστα Μπρακούλια, Γιάννη Λύρα, Θανάση Ψωρομύτη, Σαμπιόν Χατζίου, Γιάννη Κορδώνη, Δημήτρη Χριστόπουλο, Βασίλη Τζάννε και Νικήτα Μέλλιο, που συνεχίζουν από πέρυσι.