Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 13:23

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πέρασαν τα τεστ έξι Μεσσήνιοι διαιτητές

Γράφτηκε από τον
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πέρασαν τα τεστ έξι Μεσσήνιοι διαιτητές

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές δοκιμασίες 6 από τους διαιτητές της ΕΠΣ Μεσσηνίας, που έγιναν αργά το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Στάδιο Αργους.

Η συμμετοχή των διαιτητών μελών της ΕΠΣΜ, δεν ήταν μεγάλη, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς κατάφεραν να περάσουν τα τεστ και μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΚΕΔ της ΕΠΟ για την τοποθέτηση τους στους αντίστοιχους πίνακες.
Στις προχθεσινές αγωνιστικές δοκιμασίες είχαμε τους διαιτητές Γ’ εθνικής Δημήτρη Γιαλικάρη, Αλέξανδρο Τσαμούρη, να ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές δοκιμασίες με επιτυχία, όπως και ο βοηθός διαιτητής Γ’ εθνικής Χρήστος Καραμπέτσος (φωτό)
Τα τεστ πέρασαν και οι Νίκος Αποστολόπουλος διαιτητής κατηγορίας Κ4 προχωρημένου σταδίου και οι βοηθοί διαιτητές Παναγιώτης Πανόπουλος, Αγγελος Φλέσσας, οι οποίοι θα τοποθετηθούν ανάλογα στον πίνακα βοηθών διαιτητών Γ’ εθνικής, η Κ4 προχωρημένου σταδίου.
Λίγες ημέρες νωρίτερα η ΚΕΔ της ΕΠΟ είχε ανακοινώσει τους πίνακες για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, όμως μετά τις αγωνιστικές δοκιμασίες που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, ιδιαίτερα για όσους δεν καταφέρουν να βγάλουν με επιτυχία τα τεστ.
Το σίγουρο είναι ότι για άλλη μια χρονιά η Μεσσηνία δεν θα έχει διαιτητές σε μεγαλύτερη κατηγορία, από αυτή της Γ’ εθνικής. Τα τελευταία 8 χρόνια η Μεσσηνία παραμένει πίσω, καθώς λίγοι είναι οι διαιτητές που εκπροσωπούν το νομό στις εθνικές κατηγορίες και αυτό είναι από τον πίνακα διαιτητών Γ’ εθνικής και κάτω.
Η ΕΠΣ Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας θα πρέπει να δουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν το θέμα αυτό και να κάνουν τις ενέργειες που χρειάζονται ώστε σιγά-σιγά, να ανέβουν και πάλι διαιτητές και βοηθοί του νομού μας στους πίνακες των μεγαλύτερων εθνικών κατηγοριών.