Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 12:27

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ξεκινά προετοιμασία με υψηλές βλέψεις

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Ξεκινά προετοιμασία με υψηλές βλέψεις

Μία ακόμα ομάδα της Α’ τοπικής, η Α.Ε. Μάνης, θα μπει σήμερα στο γήπεδο για να ξεκινήσει προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Κάμπου. Πριν από την πρώτη προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Πολίμου, θα τελεστεί αγιασμός.

Η Α.Ε. Μάνης διατήρησε το βασικό κορμό παικτών, καθώς αποχώρησαν μόλις τέσσερις παίκτες και στον αντίποδα ενισχύθηκε με τον έμπειρο μεσοαμυντικό Ηλία Πολίμο που πανηγύρισε με τον Μιλτιάδη το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ εθνική, τον τερματοφύλακα Φώτη Πλιό από τον Ολυμπιακό Ανάληψης και τον επιθετικό Δημήτρη Μαναρώλη από την Σπερχογεία. Ακόμα, επέστρεψαν από την Αβία οι Μπουλάρι και Τσιλιμπέρδης.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, παρελθόν αποτελούν οι Κουλόπουλος, Μπάλας, Μπέρμπερι, Στραβάκος και Κόκκαλης.

Στον πάγκο θα βρίσκεται για τρίτη συνεχή σεζόν και έκτη συνολικά ο Π. Πολίμος, που δεν κρύβει ότι η Μάνη θέλει να διακριθεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο, όπου τα τελευταία χρόνια έχει φθάσει μια ανάσα από την κατάκτηση του τροπαίου.

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας είναι με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας την τελευταία μέρα του Αυγούστου. Ακολουθεί στις 2 ή 3 Σεπτεμβρίου το τεστ με τον Ατρόμητο Πλατύ και μετά το ματς του κυπέλλου με τον Πάμισο, η Α.Ε. Μάνης θα δώσει φιλικό με τον Πανθουριακό.