Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 02:47

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Ενισχύθηκε στην επίθεση με Μαναρώλη

Γράφτηκε από τον
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Ενισχύθηκε στην επίθεση με Μαναρώλη

Την τρίτη της καλοκαιρινή μεταγραφή ολοκλήρωσε η ΑΕ Μάνης, αποκτώντας τον Δημήτρη Μαναρώλη που άφησε τον ΑΟ Σπερχογείας.

Υπενθυμίζεται πως στο “ασπρόμαυρο” ρόστερ έχουν ενταχθεί και οι Ηλίας Πολίμος, Φώτης Πλιός.
 
Ο Μαναρώλης γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2004 στα Χανιά. Το... μικρόβιο του ποδοσφαίρου το κόλλησε από τον πατέρα του Νίκο, ο οποίος αυτό το διάστημα είναι βοηθός του Δημήτρη Σπανού στον ΑΟ Χανίων, ενώ από τον Νοέμβρη του 2022 μέχρι και τον Απρίλη του 2023 είχε διατελέσει πρώτος προπονητής στην ομάδα των Χανίων.

Από νεαρή ηλικία θέλησε κι ο ίδιος ν' ασχοληθεί με το άθλημα. Τα πρώτα του βήματα έγιναν στον Μινώταυρο Μουρνιών, φτάνοντας να γίνει μέλος της αντρικής ομάδας.

Το 2022, ανήμερα της Εθνικής Επετείου για την 28η Οκτωβρίου, ο Μαναρώλης πέτυχε κάτι που θα το θυμάται σε όλη του την ζωή.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα ΑΟ Άγιος Νικόλαος Κρήτης - Μινώταυρος για το Κύπελλο Ελλάδος βρήκε δίχτυα στο 84ο λεπτό, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση και μετά στα πέναλτι.

Σε ηλικία 15 ετών, 10 μηνών και 12 ημερών ο Μαναρώλης έγινε αυτομάτως ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, μέχρι τον Αύγουστο του 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ύψους 1,80 μ. επιθετικός κατέρριψε ένα ρεκόρ που κατείχε από το 1994 ο Γιώργος Χατζηζήσης. Αυτό που κάνει ακόμα πιο “μαγική” την εμπειρία του είναι ότι βρήκε δίχτυα μόλις επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ήταν εύστοχος στη... ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Στο διάστημα Απρίλης 2021 - Δεκέμβρης 2021 έζησε την εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την φανέλα του Άρη Σούδας. Το ντεμπούτο στη τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου συνοδεύτηκε με γκολ, με τον Μαναρώλη να σκοράρει εις βάρος του Ατσαλένιου.

Τον Ιανουάριο του 2023 ο Μαναρώλης μεταπήδησε στην Ιωνία 2000, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Χανίων, έχοντας απολογισμό 4 γκολ.

Τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους ανακοινώθηκε η ένταξή του στην Κ19 της “Μαύρης Θύελλας”, με την οποία κατέγραψε επίσημες συμμετοχές στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League 2 και σημείωσε 2 γκολ, κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας και την Κηφισιά.

Το τελευταίο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΟ Σπερχογείας, ενώ στο πρώτο ήταν στον ΑΟ Διαβολιτσίου.