Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 22:06

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ξεκίνησε με στόχο την γρήγορη παραμονή (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ξεκίνησε με στόχο την γρήγορη παραμονή (φώτο)

Με πρωταρχικό στόχο να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό, άρχισε την προετοιμασία της για τη σεζόν 2024-25 η Θύελλα Χαρακοπιού.

Η επίσημη “πρώτη” της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (20/8) στο γήπεδο της Κορώνης, παρουσία του προέδρου, Αποστόλη Στασινόπουλου. Επίσης, το παρών έδωσαν ο γραμματέας, Γιάννης Χριστόπουλος, ο ταμίας, Ηλίας Καραμπίνης, το μέλος του ΔΣ, Νίκος Γιαννούλης, αλλά και ο διατελέσαντας πρόεδρος πριν λίγα χρόνια, Ηλίας Πανταζόπουλος.

Θυμίζουμε ότι την τεχνική ηγεσία της Θύελλας ανέλαβε ο Γιάννης Βορίλας, στην πρώτη του απόπειρα ως πρώτος προπονητής, διαδεχόμενος τον Δημήτρη Αναστασόπουλο. Ο 34χρονος τεχνικός είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA B και για αρκετό διάστημα εργάστηκε ως επικεφαλής των αναπτυξιακών τμημάτων της Αναγέννησης Παραλίας.

Στην πρώτη του ομιλία γνωριμίας, ο κ. Βορίλας έδωσε τις πρώτες αρχές της δικής του φιλοσοφίας, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του πειθαρχία, ειλικρίνεια και διαχωρισμό των ρόλων μέσα στην ομάδα. Ακολούθως οι παίκτες της ομάδας του Χαρακοπιού προπονήθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτοί ήταν οι: Γιάννης Μαρκάκης, Γκέσι Δέμπι, Ηλίας Δουρούμης, Βασίλης Κουτσολίας, Παναγιώτης Γουρνάς, Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, Κώστας Βασιλόπουλος, Νίκος Δαρειωτάκης, Παναγιώτης Αντωνίου, Βαγγέλης Χελάς, Γρηγόρης Πανταζής, Παναγιώτης Βασιλογιαννακόπουλος, Φώτης Στασινόπουλος, Δημήτρης Σπάλας, Αλέξανδρος Χαϊντινάι, αλλά και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Δημήτρης Πιτσιλής, Παναγιώτης Ρουμελιώτης και Παναγιώτης Μπαχράμης.

Από εκεί και πέρα απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Γιώργος Ορφανός, Γιώργος Κωστέας, Νίκος Μέτσο, Χρήστος Μιχαλόπουλος, Χρήστος Σαλάπι, Γιάννης Κυριακάκης, Παναγιώτης Γελαδάς και Γιώργος Σκόθος.

Smartwatch σε κάθε παίκτη!

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου προχώρησαν στην Θύελλα Χαρακοπιού. Συγκεκριμένα ο νέος προπονητής της ομάδας, Γιάννης Βορίλας, μοίρασε από ένα “έξυπνο ρολόι” σε κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε μέσα από αυτά να αντλήσει χρήσιμα δεδομένα για την αγωνιστική τους ετοιμότητα.

Αυτό θα βοηθήσει το νεαρό τεχνικό να καταρτίσει το ιδανικό πρόγραμμα των προπονήσεων κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και μέσα στη σεζόν.