Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2024 15:06

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Με υψηλές προσδοκίες και φέτος ξεκίνησε προετοιμασία (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Με υψηλές προσδοκίες και φέτος ξεκίνησε προετοιμασία (φώτο)

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, με ενίσχυση της ομάδας διοικητικά, μία προσθήκη στο τεχνικό τιμ, αλλά και με περίσσια αισιοδοξία, ξεκίνησε την Τετάρτη (21/8) η προετοιμασία της ΑΕ Μάνης για την σεζόν 2024-25.

Άλλη μια απαιτητική χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον σύλλογο της Δυτικής Μάνης να έχει βάλει τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά και φέτος, όπως άλλωστε επιτάσσει το DNA των Μανιατών.

Στο γήπεδο του Κάμπου, το οποίο παρεμπιπτόντως βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, βρέθηκαν από πλευράς διοίκησης ο πρόεδρος, Στράτος Σαραντέας, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Πουλάκος και το νέο μέλος του ΔΣ, Σταύρος Χρηστέας.

Ο κ. Σαραντέας και οι συνεργάτες του καλωσόρισαν τα παλιά και τα νέα μέλη της ομάδας και τους ευχήθηκαν πρωτίστως υγεία και όλοι μαζί να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσει να πετύχει η ΑΕΜ τους στόχους που έχει θέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο κ. Πουλάκος τόνισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Μεσσηνίας αποτελεί, κατά κάποιο τρόπο, μια υπόσχεση στη μνήμη των Ηλία Λουκαρέα και Κώστα Αργυρόπουλου (Κόλκα).

Ακόμη, ο γενικός αρχηγός των Μανιατών πρόσθεσε πως η ΑΕ Μάνης έχει δώσει... εξετάσεις σαν ομάδα και ότι αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια μια υπολογίσιμη δύναμη στο μεσσηνιακό ποδόσφαριο.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Πολίμος, ο οποίος θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία για τρίτη συνεχή σεζόν και έκτη συνολικά, δεν έκρυψε ότι η ΑΕ Μάνης στοχεύει, όπως κάθε χρόνο, στην διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο που να ικανοποιεί τον κόσμο που θα έρχεται στο γήπεδο.

Κλείνοντας, ο κ. Πολίμος ανέφερε πως το φετινό πρωτάθλημα αλλάζει κατά κόρον με το μέτρο της χρησιμοποίησης δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 20 καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, που θέσπισε φέτος η ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ δήλωσε υπέρ αυτής της αλλαγής.

Άμεσος συνεργάτης του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της ΑΕ Μάνης θα είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τόγιας Κόρδας, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο. Ο κ. Κόρδας είναι 42 ετών και ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην θέση του τερματοφύλακα.

Στο παρελθόν έχει περάσει από ΑΟ Σπερχογείας, Πράσινα Πουλιά, ΑΕΠΣ Άρι, Θύελλα Παραλίας, αλλά και από ομάδες της Αθήνας.

Το “παρών” στην πρώτη προπόνηση έδωσαν 14 ποδοσφαιριστές. Οι “παλιοί”, Γιώργος Χατζηπαναγιώτης, Παναγιώτης Πουλάκος, Κυριάκος Πουλάκος, Δημήτρης Κουρούπης, Κυριάκος Γλέζος, Λυκούργος Εξαρχάκος, Γιώργος Μουλιάτος, Γιώργος Σπυρόπουλος, Σεμπαστιάν Ντερβίσι, Κωνσταντίνος Δημητρουλέας, Αζίζ Χύσα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Ηλίας Πολίμος, Φώτης Πλιός και ο Βαγγέλης Τσιλιμπέρδης, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στην ΑΕ Αβίας.

Δικαιολογημένα απόντες ήταν οι Άγγελος Γιαννής, Πέτρος Σπυρέας, Θοδωρής Μελενικιώτης, Γιάννης Τζανετέας, Ερτουγκέλ Φετάχου, Βαγγέλης Μπουλάρι, αλλά και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των Μανιατών, Δημήτρης Μαναρώλης.

Το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας είναι με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας την τελευταία μέρα του Αυγούστου. Ακολουθεί στις 2 ή 3 Σεπτεμβρίου το... τεστ με τον Ατρόμητο Πλατύ και μετά το ματς του κυπέλλου με τον Πάμισο, η ΑΕ Μάνης θα μετρήσει δυνάμεις κόντρα στον Πανθουριακό.