Δευτέρα, 01 Δεκέμβριος 2014 18:16

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μετά τη νέα νίκη επί Κορώνης, το ενδιαφέρον στο κύπελλο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μετά τη νέα νίκη επί Κορώνης, το ενδιαφέρον στο κύπελλο

Στο κυνήγι του Παμίσου συνεχίζει να βρίσκεται η Κυπαρισσία που πέρασε νικηφόρα και από τη Λογγά επικρατώντας με 3-0 της Κορώνης. Ετσι οι "κυανόλευκοι" κατέκτησαν την πέμπτη εκτός έδρας νίκη τους και συνεχίζουν αήττητοι την πορεία τους για την πρωτιά στο φετινό πρωτάθλημα. Η νίκη πάντως επί της Κορώνης δεν ήρθε τόσο εύκολα, ειδικά έως ότου πετύχει η Κυπαρισσία και δεύτερο γκολ.


Ο ΑΟΚ θα κάνει ένα… διάλειμμα στο πρωτάθλημα και θα στρέψει την προσοχή του στο κύπελλο, όπου την Τετάρτη αντιμετωπίζει στην Καλαμάτα τον Ολυμπιακό και καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη του με 1-0 στον πρώτο αγώνα.
"Είναι ένα ανοικτό σκορ που δεν μας δίνει την πρόκριση, αν δεν εμφανιστούμε σοβαροί. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά,
και παίζει καλή μπάλα. Αντιμετωπίζουμε το ματς με τον Ολυμπιακό με πολύ σεβασμό, γιατί και στα δύο ματς που τον αντιμετωπίσαμε κερδίσαμε στο γκολ. Δεν θα πάμε πάντως για να διαχειριστούμε το 1-0, αλλά θα παίξουμε για τη νίκη", υποστηρίζει ο τεχνικός του ΑΟΚ Αλέξης Μαντζούνης.
Για το ματς της Τετάρτης υπολογίζεται και ο Γαργαρώνης που εξέτισε την ποινή του, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ανδρουτσή που ταλαιπωρείται από μία κάκωση στο γόνατο.
Οσον αφορά τον Μαργαρώνη που έχει υποστεί μερική ρήξη χιαστών βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και θα επιστρέψει στα γήπεδα τον Ιανουάριο.
Επίσης άγνωστο είναι αν θα δώσει το "παρών" ο στρατευμένος Κυριακούλης.