Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 11:13

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Αίσθηση με Παπαθεοδώρου!

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Αίσθηση με Παπαθεοδώρου!

Η απόκτηση του Δημήτρη Πιτσιλή... άνοιξε την όρεξη στην Θύελλα Χαρακοπιού, που συνεχίζει στο ίδιο “μοτίβο” την μεταγραφική της ενίσχυση.

Το νέο μεταγραφικό ”χτύπημα” των “κοκκινόμαυρων”, ακούει στο όνομα Δημήτρης Παπαθεοδώρου!

Αν και δέχθηκε ασφυκτικό... πρέσινγκ από μεγαλύτερους συλλόγους, ο 25χρονος εξτρέμ “έδωσε τα χέρια” με τους ανθρώπους της ομάδας, σε μια κίνηση που αναμφίβολα προκαλεί αίσθηση.

Μια συμφωνία με την οποία η Θύελλα προσθέτει ποιότητα στο ρόστερ της, μ' έναν παίκτη που έχει δείξει πόσο σημαντικός και καταλυτικός μπορεί να γίνει για τον σύλλογο που εκπροσωπεί.

Σκοράρει, δημιουργεί καταστάσεις για τους συμπαίκτες του, διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση και στην καλή του μέρα μπορεί να δημιουργήσει πολλούς... πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα.

Το κυριότερο: είναι μαθημένος στα δύσκολα αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες με απαιτήσεις, όπως ο Ακρίτας Κορώνης, την φανέλα του οποίου φόρεσε την περασμένη σεζόν, ο Εθνικός Μελιγαλά, η ΑΕ Μάνης, η Εράνη Φιλιατρών, ο Πανθουριακός, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο Τέλλος Άγρας και ο Ολυμπιακός Ανάληψης.

Ο Παπαθεοδώρου έχει ξεκινήσει από τα Πράσινα Πουλιά, ενώ σε ηλικία 16 ετών πήρε μεταγραφή στην Κ17 του Λεβαδειακού και γίνεται ο δεύτερος παίκτης μετά τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη που μεταπηδά από τον Ακρίτα Κορώνης στην Θύελλα Χαρακοπιού αυτό το καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως την φανέλα της Θύελλα Χαρακοπιού τη νέα σεζόν θα φορούν επίσης, οι Παναγιώτης Μπαχράμης και Βασίλης Δημητρίου.