Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 07:50

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Κίνηση- ματ με Τιμπλαλέξη!

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Κίνηση- ματ με Τιμπλαλέξη!

Σε ακόμα μία μεγάλη μεταγραφή για τα δεδομένα του τοπικού ποδοσφαίρου προχώρησε ο Ακρίτας Κορώνης, καθώς έκανε “δικό” του τον Στέλιο Τιμπλαλέξη!

Το notosport.gr από τις 18 Αυγούστου, σε ρεπορτάζ του από την “πρώτη” προπόνηση του Ακρίτα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, είχε αναφέρει πως οι άνθρωποι της ομάδας της Κορώνης είχαν στα... σκαριά μία ακόμη μεταγραφή από το “πάνω ράφι”.

Αυτός δεν ήταν παρά ο 21χρονος πρώην μέσος του Παμίσου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ως εξάρι, ως οκτάρι, αλλά και ως επιτελικός μέσος υπό προϋποθέσεις. Η φυσική του θέση όμως είναι αυτή του οκταριού.

Χαρακτηρίζεται ως ένας ποδοσφαιριστής “box to box”, δηλαδή αυτός που κινείται από την μια περιοχή στην άλλη, που μπορεί να κόψει, να μαρκάρει και να δημιουργήσει παιχνίδι, ενώ έχει την ικανότητα να τελειώνει τις φάσεις.

Η προσθήκη του Τιμπλαλέξη ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τη μεσαία γραμμή του Ακρίτα και αυτομάτως ανεβάζει κατακόρυφα τον ανταγωνισμό, κάτι το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει υπέρ της ομάδας του Παναγιώτη Δρούγα, η οποία “γεμίζει” σε μια πολύ νευραλγική θέση.