Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 22:31

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ανακοίνωσε την προσθήκη του Λένα (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ: Ανακοίνωσε την προσθήκη του Λένα (φώτο)

Ο Αστέρας Βαλύρας επισημοποίησε την προσθήκη του Αλέξανδρου Λένα, ανακοινώνοντας τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό.

Στις 23 Αυγούστου το notosport.gr είχε αποκαλύψει τις επαφές των δύο πλευρών και πλέον η συμφωνία πήρε επίσημη μορφή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ του Αστέρα Βαλύρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση και ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Λένα. Ο Αλέξανδρος αγωνίζεται ως αμυντικός, είχε μπει στα... ραντάρ της ομάδας μας από την περσινή σεζόν, όμως δεν μπορέσαμε να τον εντάξουμε στο ρόστερ μας. Τον Δεκέμβριο του 2023 όταν και έμεινε ελεύθερος από την Σπερχογεία συνέχισε τελικά στον Ολυμπιακό Ανάληψης έως το τέλος της σεζόν. Φέτος όμως δικαιωθήκαμε με την επιμονή μας πείθοντάς τον με το πρότζεκτ της ομάδας μας. Αλέξανδρε καλωσόρισες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια του Αστέρα Βαλύρας, ευχόμαστε υγιής ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Στα παρασκήνια της μεταγραφής του Λένα να σημειωθεί ότι το οριστικό deal κλείστηκε υπό την μουσική υπόκρουση της Έφης Θώδη μιας και ο Αλέξανδρος βρέθηκε στη  μουσική βραδιά που διοργάνωσε ο Αστέρας την Δευτέρα 19/8, σήμερα δε, έκανε το ντεμπούτο του με τα κιτρινόμαυρα στο φιλικό που διεξήχθη στο “Μαρακανά” του κάμπου με αντίπαλο το Διαβολίτσι. Όπως ήταν αναμενόμενο ο προπονητής της ομάδας μας Αντώνης Τσουκαλάς, ο οποίος γνωρίζει το Αλέξανδρο από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό Ανάληψης τον έβαλε στα βαθιά εν όψη του κυπέλλου και έδειξε μάλιστα πανέτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού.

Άλλωστε, σε... ρυθμούς κυπέλλου ζει όλος ο οργανισμός του Αστέρα, αφού το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα βρεθεί αντιμέτωπος στο “Μαρακανά” του κάμπου σε νοκ άουτ αγώνα αντιμετωπίζοντας τη Θύελλα Μερόπης, εν αναμονής βέβαια της ημερομηνίας και ώρας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας. Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.»