Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 15:24

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Έπεσαν οι υπογραφές με Τσέλιο και Σταματελόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Έπεσαν οι υπογραφές με Τσέλιο και Σταματελόπουλο

Δύο ακόμη σημαντικές μονάδες πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, που έντυσε στα “ασπρόμαυρα” τους Βαγγέλη Τσέλιο (φώτο) και Γιώργο Σταματελόπουλο.

Όπως είχατε διαβάσει μέσα από το notosport.gr, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό, συγκεκριμένα από τις 16 Αυγούστου και απέμενε η επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί το διπλό... deal.

Πρόκειται για δύο σπουδαίες κινήσεις, με δύο παίκτες που έχουν πλούσιες παραστάσεις από τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Αμφότεροι αποκτήθηκαν από τον ΑΟ Στενωσιάς και αποτελούν προσωπικές επιλογές του Παναγιώτη Βλαχογιάννη, καθώς ο πολύπειρος τεχνικός τους γνωρίζει από... πρώτο χέρι, αφού τους είχε παίκτες, τόσο στον ΑΟ Μεθώνης, όσο και στην ομάδα της Στενωσιάς, έχοντας πανηγυρίσει παρέα ισάριθμες ανόδους.

Ο Τσέλιος (γεν. 1972) καλύπτει όλη την αριστερή πτέρυγα και στο παρελθόν έχει διατελέσει επί σειρά ετών αρχηγός του ΑΟ Μεθώνης, ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΑΟ Φοινικούντας.

Ο Σταματελόπουλος (γεν. 1989) μπορεί να αγωνιστεί είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως στόπερ, είτε ακόμα και στα χαφ αν χρειαστεί. Παλαιότερα έχει παίξει σε ΑΕΚ Καλαμάτας, ΑΟ Μεθώνης, Τέλλο Άγρα, ΑΟ Φαραί, Ερασιτέχνες Ηλυσιακού και Ερασιτέχνες Μεσσηνιακού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού, Βαγγέλη Τσέλιου, επί σειρά ετών αρχηγό του ΑΟ Μεθώνης που έμεινε ελεύθερος από την ΑΟ Στενωσιάς, όπου αγωνίστηκε τα τελευταία 2 χρόνια

Επίσης, ανακοινώνουμε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού μέσου, Γιώργου Σταματελόπουλου που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Στενωσιάς και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στον ΑΟ Μεθώνης και άλλες ομάδες.

Ευχόμαστε στον Βαγγέλη και τον Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες με τα “ασπρόμαυρα”.»