Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 14:47

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Ξανά “κανονιέρης” ο Κάνιστρας!

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Ξανά “κανονιέρης” ο Κάνιστρας!

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Ράχη είναι και επίσημα ο Φάνης Κάνιστρας.

Λίγους μήνες αφότου αποχώρησε με προορισμό τον ΑΟ Φοινικούντας, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Α' τοπική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, ο 34χρονος επιθετικός θα φορέσει ξανά την φανέλα των “κανονιέρηδων”.

Την περασμένη σεζόν η παρουσία του στο ρόστερ του ΠΑΣ Ράχη αποδείχθηκε βραχύβια, ωστόσο ο Κάνιστρας πρόλαβε να πετύχει ένα εντυπωσιακό τέρμα στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΑΟ Διαβολιτσίου για την 8η αγωνιστική της Α' τοπικής, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου!

Οι συστάσεις περιττεύουν και η αξία του 34χρονου επιθετικού είναι δεδομένη. Πρόκειται για έναν από τους πιο προικισμένους παίκτες των μεσσηνιακών γηπέδων. Ικανός να κάνει την διαφορά και να πάρει στις... πλάτες του μια ομάδα, ενώ στην καλή του μέρα είναι απλά εντυπωσιακός.

Ο Κάνιστρας έχει να επιδείξει μια πλούσια ποδοσφαιρική διαδρομή, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καλαμάτα, Μεσσηνιακό, Πάμισο, Απόλλωνα Καλαμάτας, Εθνικό Μελιγαλά, Πανθουριακό, Τσικλητήρα Πύλου, Αναγέννηση Παραλίας, ΑΟ Διαβολιτσίου, ΑΕ Μάνης, Αμυκλιακό, ΑΕ Σπάρτη και Αχιλλέα Καμαρών.

Παρότι βρέθηκε μια... ανάσα από τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, με την διοίκηση του οποίου είχε συμφωνήσει προφορικά, ο ΠΑΣ Ράχη με ένα γερό “μπάσιμο” και χάρη στην έντονη επιθυμία του νέου τεχνικού της ομάδας, Άγγελου Σπάλλα, πείστηκε να υπογράψει στους “κανονιέρηδες”.