Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2024 16:10

ΠΑΜΙΣΟΣ: Επίσημες οι συμφωνίες με Μπαμπά και Μαθιόπουλο (φώτο)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Επίσημες οι συμφωνίες με Μπαμπά και Μαθιόπουλο (φώτο)

Ποδοσφαιριστές του Παμίσου είναι με κάθε επισημότητα οι Μπραχίμ Μπαμπά και Λευτέρης Μαθιόπουλος.

Όσον αφορά τον Μπαμπά, είναι 19 ετών και κατάγεται από το Μάλι, αλλά είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, πράγμα που σημαίνει ότι αγωνίζεται ως κοινοτικός.

Το τελευταίο δεκαήμερο ο Γαλλοαφρικανός εξτρέμ έχει συμμετάσχει σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια των “Νησιωτών”, με πιο πρόσφατο αυτό κόντρα στην Καλαμάτα, ενώ είχε βρει δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο φιλικό απέναντι στον Αστέρα Βαλύρας εκτός έδρας, στις 24 Αυγούστου, που είχε λήξει με 6-1 υπέρ του συλλόγου της Μεσσήνης.

Μέχρι πρότινος ο Μπαμπά έπαιζε στην Κ18 της γαλλικής Ρεμς Νεβιλέτ και διαθέτει εξαιρετικές συστάσεις, ενώ έχει περάσει και από τα αναπτυξιακά τμήματα της Λανς.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του ήρθε να επιβεβαιώσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του notosport.gr στις 25 Αυγούστου!

Ο Μαθιόπουλος από την άλλη, είναι 19 ετών και αποκτήθηκε ως δανεικός από την Κ19 της “Μαύρης Θύελλας”. Ο νεαρός στόπερ αγωνίστηκε καθ' όλη την διάρκεια του φιλικού με την Καλαμάτα το περασμένο Σάββατο, δείχνοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Οι σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του Γαλλοαφρικανού επιθετικού, Brahims Bamba. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Γαλλία, με καταγωγή από το Μάλι, έχει περάσει από τα τμήματα της γαλλικής Λανς και είναι 19 ετών. Bamba welcome.»

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, Ελευθέριου Μαθιόπουλου. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Κ19 της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και έρχεται στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού ενός έτους. Λευτέρη, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά.»