Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2024 21:37

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ 7-1: Ανετη νίκη και πρόκριση

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ 7-1: Ανετη νίκη και πρόκριση

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση, ο Τέλλος Άγρας επικράτησε εντός έδρας με 7-1 του Κυπάρισσου και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στη γ' φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, εκεί όπου θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού Εράνη - Κυπαρισσία.

Το τελικό σκορ μαρτυρά άλλωστε τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς τις χωρίζει μια κατηγορία. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Διονυσόπουλος άνοιξε το σκορ, ενώ ο Νικολόπουλος διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρόλευκων δύο λεπτά μετά. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1 στο 6′ με τον Τσάκαλη, αλλά μέχρι εκεί. Ο Διονυσόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 15′ επανέφερε τη διαφορά στα δύο γκολ. Πριν από το μισάωρο οι παίκτες του Δημήτρη Λίτσα πέτυχαν άλλα δύο γκολ, με τον Χρονόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 24′ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1 και τον Νικολόπουλο να χρίζεται ξανά σκόρερ στο 28′, κάνοντας το 5-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Γκότση (56′, 72′), ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Μικελόπουλος (46′ Αλεξανδρόπουλος), Καραχάλιος (46′ Βενετσανάκος), Σεφεράσι (46′ Βελλησάρης), Ανδρώνης, Κανελλόπουλος, Μαλισόβας, Τάσος Κ. Δεσποτόπουλος, Χρονόπουλος, Νικολόπουλος, Διονυσόπουλος (46′ Γκότσης), Τσελάι (22′ λ.τρ. Τάσος Γρ. Δεσποτόπουλος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ (Στέφανος Ανδρούτσης): Σταμούλης, Κουτσούλης, Κυριακίδης (63' Ανδρουτσής), Μιχαλακόπουλος (82' Γιαννόπουλος), Αθανασόπουλος, Βασιλόπουλος, Ανδρεόπουλος, Μπίτσικας, Τσάκαλης, Καζάκος, Γ. Αντωνόπουλος (46' Π. Αντωνόπουλος).