Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 18:58

Σχολή διαιτησία διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
Σχολή διαιτησία διοργανώνει η ΕΠΣ Μεσσηνίας

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη των επίσημων αγώνων του κυπέλλου η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας, γνωστοποίησε την έναρξη λειτουργίας σχολής διαιτησίας ποδοσφαίρου.


Αυτή θα είναι η πρώτη σχολή που θα λειτουργήσει τη αγωνιστική περίοδο 2024-2025 και η Επιτροπή Διαιτησίας απευθύνει πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τη διαιτησία να υποβάλλει αίτημα από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου, είτε στο email: epsmesref1929@gmail.com, είτε να επικοινωνήσει με τους Νίκο Χρονόπουλο (6907649838) Γιώργο Γεωργιόπουλο (6937421645).
Οπως επισημαίνουν από την Επιτροπή Διαιτησίας για να συμμετάσχει κάποιος στην σχολή για να γίνει διαιτητής θα πρέπει να είναι από 16 έως 35 ετών και να αγαπάει το ποδόσφαιρο.
Υπεύθυνος της σχολής είναι ο Νίκος Χρονόπουλος, αντιπρόεδρος της Ε.Δ., παρατηρητής διαιτησίας και εθνικός εκπαιδευτής διαιτησίας.
Μετά τις 30 Οκτωβρίου καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των αιτήσεων θα ανακοινώσει η Επιτροπή Διαιτησίας την ημερομηνία έναρξη της σχολής, καθώς επίσης της ημέρες και ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων.
Τα μαθήματα θα διεξάγονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.