Τετάρτη, 03 Δεκέμβριος 2014 12:46

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Σήμερα το εξ' αναβολής ματς Ηρακλής Καλαμάτας - Χανδριναϊκός

Γράφτηκε από τον

Αγωνιστική δράση υπάρχει σήμερα στην Α1 τοπική μιας και θα διεξαχθεί ένα εξ' αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Πρόκειται για την αναμέτρηση Ηρακλής Καλαμάτας - Χανδριναϊκός που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".


Ο Ηρακλής βρίσκεται στην 8η θέση με 14 βαθμούς και θέλει να επανέλθει στις νίκες μετά από δύο ήττες, ενώ έχει μεσολαβήσει και το ρεπό του. Η καλαματιανή ομάδα έχει δύο σερί ματς στην έδρα της
(το Σάββατο με τη Χώρα) και στόχος είναι το "2 στα 2" για να πλησιάσει την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" Νίκος Μουλατσιώτης δεν θα έχει στη διάθεση του τους τρεις φοιτητές Σπαντιδέα, Γ. Παπαδέα και Βλαχάκη, όμως αποθεραπεύτηκε και γυρίζει ο Λόγγρος. Από την άλλη ο Χανδριναϊκός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία (11η θέση με 10 βαθμούς) και προέρχεται από την ήττα στο ίδιο γήπεδο από τον Αίαντα με γκολ που δέχθηκε στο φινάλε. Η ομάδα του Χανδρινού θα προσπαθήσει να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, έχοντας απολογισμό στα πέντε ματς που έχει δώσει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.
Μετά από αυτό το ματς ο Χανδριναϊκός θα κάνει το ρεπό του και θέλει να έχει βαθμολογικό όφελος, γιατί θα μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Βούτσας δεν υπολογίζει μόνο στον Κατσιγιάννη που θα λείπει λόγω δουλειάς.
Το ματς θα σφυρίξει ο Δημήτρης Νίκας, έχοντας για βοηθούς τους Καρβούνη και Παλλαδινό.