Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 13:51

ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Έκανε δικό του και τον Χελά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Έκανε δικό του και τον Χελά

Και δεύτερο μεταγραφικό "χτύπημα" για τον ΠΑΣ Ράχη μέσα στην ημέρα, καθώς μετά την συμφωνία με τον Γιώργο Κωστέα, προχώρησε και στην απόκτηση του Βαγγέλη Χελά.

Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ ανήκε μέχρι πρότινος στην Θύελλα Χαρακοπιού,  από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες.

Την περασμένη χρονιά ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος, καθώς στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Τέλλο Άγρα για την 3η αγωνιστική της Α' τοπικής, τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο και χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως η ζημιά στον χιαστό.

Πλέον ο Χελάς, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει θητεύσει στα μικρά ηλικιακά κλιμάκια του Ολυμπιακού Πειραιώς και του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, επιστρέφει δριμύτερος στις επάλξεις και θα ενισχύσει τον ΠΑΣ  Ράχη για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

Ακόμη έχει παίξει σε Μαύρη Θύελλα, Πάμισο, Ομόνοια, Ολυμπιακό Καλαμάτας, ΑΕ Μάνης, Φαραί, Πατίστα, καθώς επίσης και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με την φανέλα του Toronto FC.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στην ομάδα της Ράχης θα βρεθεί ξανά συμπαίκτης με τους Βασίλη Μωράκη και Γιώργο Κωστέα, με τους οποίους είχε αγωνιστεί παρέα και στην Θύελλα Χαρακοπιού.