Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2024 14:41

ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 4-0: Με το… δεξί οι κυπελλούχοι

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 4-0: Με το… δεξί οι κυπελλούχοι

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Εράνη νίκησε 4-0 την Κυπαρισσία και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Κύπελλο Μεσσηνίας, το οποίο κατέκτησε πέρυσι και θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.


Οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας δεν αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα λόγω των υποχρεώσεων στο Κύπελλο Ελλάδας και το ματς με τη Θύελλα Καμαρίου. Ετσι το τριφυλιακό ντέρμπι διεξήχθη χθες, με την Εράνη να είναι ανώτερη και να παίρνει την πρόκριση για τους «16», όπου θα αντιμετωπίσει μεθαύριο τον Τέλλο Αγρα.
Στα αξιοσημείωτα ότι οι Φιλιατρινοί είχαν τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ. Ο Σαραντόπουλος στο 26’ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και ο Σπυρόπουλος στο 30’ διπλασίασε τα τέρματα της Εράνης.
Το 3-0 στο 58’ από τον Χάρμπα, έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της Κυπαρισσίας, που έχει αρκετά νέα πρόσωπα και στο 71’ ο Μιχόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.


ΕΡΑΝΗ: Αντωνόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης, Μπουρδέκας, Καρακατσάνης (76’ Πράνταλος), Ράτο (61’ Σταθόπουλος), Σπυρόπουλος (61’ Μιχόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Σαραντόπουλος (76’ Φλαριώτης), Κόλλιας (61’Μαρτίνι), Χάρμπας.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Δρούλιας, Ντζουβάρας, Μπούνας, Μιχαλόπουλος, Ντιόπ, Σαούτης, Λεβεντάκης, Μούσα, Καραχάλιος, Πολυζωγόπουλος (55′ Καρίπης).