Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 20:24

Επίσημη έναρξη και αγιασμός για τους διαιτητές ποδοσφαίρου

Γράφτηκε από τον
Επίσημη έναρξη και αγιασμός για τους διαιτητές ποδοσφαίρου

Με τον καθιερωμένο αγιασμό, που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ ξεκίνησε και επίσημα η αγωνιστική περίοδο για τους διαιτητές της Μεσσηνίας.


Η τελετή του αγιασμού, την οποία τέλεσε όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή χρονιά, ο ιερέας Ξενοφώντας Γαλανόπουλος, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.
Το παρών από πλευράς Ενωσης έδωσε ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης μαζί με μέλος της διοίκησης Πέτρο Αλάμαρα. Σε σύντομο χαιρετισμό τους ο κ. Σπηλιώτης, ευχήθηκε καλή διαιτητική χρονιά με υγεία και όλοι να προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο ώστε οι αγώνες να αρχίζουν και να τελειώνουν χωρίς προβλήματα και το κυριότερο κανείς να μην ασχολείται με του διαιτητές. Ανάλογες ήταν και οι ευχές που έδωσαν τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, ο πρόεδρος Ηλίας Αλεξέας και οι συνεργάτες του Σταύρος Λάμιας, Βασίλης Γεωργακίλας, Νίκος Χρονόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσάρης.


Στη συνέχεια, η Επιτροπή Διαιτησίας στο πλαίσιο της καθιερωμένης Δευτεριάτικης συγκέντρωσης, επισήμανε στους διαιτητές διάφορα θέματα, που έχουν να κάνουν με την παρουσία τους στους αγώνες, έγινε ενημέρωσε σχετικά με κάποιους νέους κανονισμούς, που ήδη ισχύουν και άλλους που μέσα στο επόμενο διάστημα θα ενημερωθούν ώστε να τους εφαρμόζουν. Στο τελευταίο κομμάτι της συγκέντρωσης έγινε συζήτηση σε θέματα που αφορούν τους διαιτητές, όπως θέματα κανονισμών και σε αρκετές απορίες δόθηκαν απαντήσεις.