Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2024 13:34

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Φέρνει Βραζιλιάνο επιθετικό! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Φέρνει Βραζιλιάνο επιθετικό! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τι κι αν άπαντες στον Μιλτιάδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής την προσεχή Κυριακή (22/9, 4 μ.μ.) κόντρα στην Κόρινθο, η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ δεν μπορεί παρά να απασχοληθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του notosport.gr, οι διοικούντες τον σύλλογο του Πύργου Τριφυλίας βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με έναν 27χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος κάθε άλλο παρά άγνωστος είναι στο μεσσηνιακό κοινό.

Οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο και οι πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας είναι αρκετές.

Αν επιτευχθεί το deal θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας 2023/24, που έχουν θέσει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Πάντως, οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από βδομάδα, καθώς στον Μιλτιάδη το μόνο που επιδιώκουν τη δεδομένη στιγμή είναι να μπουν με το... δεξί στις υποχρεώσεις τους στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (3ος Όμιλος).

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Κόρινθο αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, εκεί όπου θα διεξαχθεί και το κυριακάτικο ματς.