Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 15:11

ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Ανακοίνωσε τον Ηλιόπουλο, παρελθόν Κουτσούλης, Μιχαλακόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΣ: Ανακοίνωσε τον Ηλιόπουλο, παρελθόν Κουτσούλης, Μιχαλακόπουλος

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Φώτη Ηλιόπουλου προχώρησε ο Κυπάρισσος, με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό να αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ο Ηλιόπουλος μέχρι πρότινος ήταν μέλος του ΑΟ Στενωσιάς, με τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια πανηγύρισε ισάριθμες ανόδους. Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, Χανδριναϊκό, ΠΑΟΚ Καλαμάτας και Αστέρα Χιλιοχωρίων.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του συλλόγου γνωστοποιεί την απόκτηση του κεντρικού οπισθοφύλακα Ηλιόπουλου Φώτη με μεταγραφή από τον Α.Ο. Στενωσιάς.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται για τον πολύπειρο άσσο που έχει φάει με το κουταλάκι τα μεσσηνιακά γήπεδα και η παρουσία του ενισχύει πολυδιάστατα το έμψυχο δυναμικό.

Διαθέτει παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες έχοντας αγωνιστεί στον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου, τον Α.Ο. Σουληναρίου, τον ΠΑΟΚ Καλαμάτας, τον Χανδριναικό και φυσικά τον Α.Ο. Στενωσίας με τον οποίο πανηγύρισε δύο διαδοχικές ανόδους προτού αποκτηθεί.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Κυπάρισσου και του ευχόμαστε μια μεστή και παραγωγική σεζόν!»

Στο μεταξύ, την συνεργασία τους με τα “ελάφια” έλυσαν οι Νίκος Κουτσούλης και Κωνσταντίνος Μιχαλακόπουλος, οι οποίο σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τριφυλιακού συλλόγου, θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους διαδρομή στον Διαγόρα Κοπανακίου.

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας γνωστοποιεί την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Κουτσούλη Νίκο και Μιχαλακόπουλο Κωνσταντίνο.

Στο διάστημα της παρουσίας τους τίμησαν την φανέλα του συλλόγου μας και συνέδεσαν το όνομα τους με την ιστορική άνοδο έχοντας καταλυτικό ρόλο σε αυτήν.

Σεβόμενη την επιθυμία των εν λόγω παικτών να αποχωρήσουν, η διοίκηση γνωστοποιεί την παραχώρηση τους στον Διαγόρα Κοπανακίου.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον γειτονικό Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Γ’ Τοπικής.», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.