Πέμπτη, 04 Δεκέμβριος 2014 20:31

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής", λέει ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

Το κύπελλο Μεσσηνίας θα αλλάξει φέτος χέρια, καθώς η περσινή κάτοχος Κυπαρισσία αποχαιρέτησε την Τετάρτη το θεσμό, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στον επαναληπτικό προημιτελικό και ενώ στο πρώτο ματς είχε νικήσει με 1-0.


Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη ήττα στη σεζόν, που σήμανε όμως τον αποκλεισμό.
"Οταν χάνεις με 3-1 ο πρώτος που φταίει είναι ο προπονητής. Αναλαμβάνω την ευθύνη γι' αυτή την ήττα. Δεν είχαμε φρεσκάδα, ενέργεια και καθαρό μυαλό και η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Δεχτήκαμε βέβαια δύο "κρύα" γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα και από πλάγια άουτ που έγιναν πέναλτι. Σίγουρα μας πόνεσε αυτή η ήττα, διότι το κύπελλο ήταν μέσα στους στόχους μας", λέει στο "Νotosport" ο Αλέξης Μαντζούνης.
Ο προπονητής του ΑΟΚ πιστεύει πάντως ότι η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί από την απώλεια του κυπέλλου. Ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και η Κυπαρισσία παραμένει αήττητη στην Α' τοπική, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Πάμισο.
Την προσεχή αγωνιστική έχει πάντως δύσκολο έργο, μιας και θα παίξει με το Μεσσηνιακό που μετρά πέντε σερί νίκες. Για τον Αλέξη Μαντζούνη το κυριακάτικο παιχνίδι είναι από τα πιο δύσκολα της σεζόν, αφού όπως λέει οι "πράσινοι' παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και δεν έχουν και άγχος.
Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μαργαρώνης, Μπακόπουλος, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του τραυματία Ανδρουτσή, όπως και του στρατευμένου Κυριακούλη.
Επιστρέφει ο Καρατζούλιας που απουσίαζε προχθές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.