Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2024 15:54

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ:  Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Ζευγάρι με άρωμα Α’ τοπικής προέκυψε από την κλήρωση του κυπέλλου, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΣΜ, καθώς στη προημιτελική φάση θα αναμετρηθούν η Α.Ε. Μάνης με τον Ακρίτα Κορώνης.


Τα άλλα τρία ζευγάρια της φάσης των “8” είναι: Πανθουριακός – Αστέρας Βαλύρας, Μιλτιάδης – Ομόνοια και Στενωσιά – Εράνη.
Σύμφωνα με την προκήρυξη του κυπέλλου, σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί. Τα πρώτα παιχνίδια αναμένεται να διεξαχθούν μέσα στον Οκτώβριο με πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη 23 του μήνα. Οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν μέσα στο Νοέμβριο, σε ημερομηνία που θα γνωστοποιήσει το επόμενο διάστημα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΜ.
Την κλήρωση έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης με τον Βασίλη Αθανασόπουλο, εκ των υπευθύνων των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ενωσης.
Στην κλήρωση έδωσαν το παρών οι εκπρόσωποι των ομάδων Χρήστος Καίσαρης, Κώστας Καυκουλάς, Σωκράτης Τσετσενέκος (Αστέρας Βαλύρας), Ηλίας Πολίμος, Αγγελος Γιαννής (Α.Ε. Μάνης), Λεωνίδας Φράγκος και Γιάννης Ζέππος (Πανθουριακός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ο Κλοπ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο