Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 12:08

SUPER LEAGUE 2: Μόνο η Λάρισα το απόλυτο και στους δύο ομίλους

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2: Μόνο η Λάρισα το απόλυτο και στους δύο ομίλους


Στο ρετιρέ του β’ ομίλου της Super League 2, αλλά με δύο συγκάτοικους βρίσκεται η Καλαμάτα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η “Μαύρη Θύελλα” (φωτό)  υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (1-1) την Κυριακή στο Αιγάλεω και έδωσε την ευκαιρία σε Κηφισιά και Πανιώνιο, να την “πιάσουν” στην πρώτη θέση. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την Καλαμάτα, που είχε ξεκινήσει με δύο νίκες κόντρα σε Χανιά και Παναργειακό. Ετσι η μοναδική ομάδα σε όλη τη SL2 που έχει το απόλυτο, είναι η Λάρισα που οδηγεί την κούρσα στον πρώτο όμιλο με 9 βαθμούς και ακολουθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα με 7 βαθμούς.
Η ΑΕΛ, ο ΠΑΣ και ο ΠΑΟΚ Β’ διατηρούν το αήττητο στον όμιλο του Βορρά, με τους Ηπειρώτες να μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία και τους Θεσσαλονικείς μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Στον όμιλο της “Μαύρης Θύελλας”, υπάρχουν τέσσερις αήττητες ομάδες, αυτές που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Η Καλαμάτα, η Κηφισιά, ο Πανιώνιος και το Αιγάλεω. Οι τρεις πρώτες έχουν από δύο νίκες και μία ισοπαλία και το Αιγάλεω μία νίκη και δύο ισοπαλίες, έχοντας παίξει διαδοχικά στην έδρα του με τα δύο φαβορί για τον τίτλο, Κηφισιά και Καλαμάτα. Οσον αφορά τις ομάδες που δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, είναι οχτώ, πέντε στον πρώτο και τρεις στον β’ όμιλο.
Συγκεκριμένα, η Καβάλα, ο Ηρακλής, η Νίκη Βόλου, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, ο Διαγόρας Ρόδου, ο Αστέρας Τρίπολης Β’, τα Χανιά και ο Παναργειακός. Οι δύο τελευταίες ομάδες βρέθηκαν στο δρόμο της “Μαύρης Θύελλας” στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Επόμενος αντίπαλος για τη μεσσηνιακή ομάδα, η ΑΕΚ Β’ εκτός έδρας.
Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν φέρει και τα τρία αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και είναι μια ομάδα που αν την υποτιμήσεις μπορεί να σου κάνει τη… ζημιά, στηριζόμενη σε μικρούς σε ηλικία παίκτες.