Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024 01:50

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι προεπιλογές για τη στελέχωση της μικτής Κ14

Γράφτηκε από τον
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι προεπιλογές για τη στελέχωση της μικτής Κ14

Ξεκινούν μεθαύριο Δευτέρα 14 Οκτωβρίου οι προεπιλογές ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τη μικτή ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Μεσσηνίας.


Ο Ενωσιακός προπονητής Θανάσης Τσούκλερης και ο συνεργάτης του Γιώργος Πατρίκης, θα επιλέξουν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2011-2012. Φέτος θα έχουν δίπλα τους και τον Βασίλη Κλιάφα, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων.


Το ξεκίνημα των προπονήσεων θα γίνει το διήμερο Δευτέρα 14 και Τρίτη 15 του μήνα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, από τις 14.45 έως και τις 16.45 το απόγευμα.
Η ΕΠΣΜ με ανακοίνωση της ζητά από τα σωματεία να γνωστοποιήσουν κατάσταση με τα ονόματα των παικτών που θα στείλουν για την προπόνηση-προεπιλογή. Το ανώτερο που μπορούν να στείλουν είναι μέχρι 6 παίκτες.
Στην προεπιλογή της Δευτέρας θα πρέπει να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Ηρακλή Καλαμάτας, ΑΕΚ Καλαμάτας, Ολυμπιακό Καλαμάτας, ΠΣ Η Καλαμάτα, Θύελλα Παραλίας, Πράσινα Πουλιά, Αίαντα Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας, Μεσσηνιακό, Ικαρο Καλαμάτας, Α.Ο. Πατίστα, Α.Ο. Λαιίκων, Δόξα Καλαμάτας, Κεραυνό Καλαμάτας.
Στην προεπιλογή της Τρίτης θα πρέπει να παρευρίσκονται ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Πανθουριακό, Πάμισο, Απόλλων Πεταλιδίου, Α.Ε. Λογγάς, Ακαδημία Πάμισος, Αστέρα Βαλύρας, Α.Ε. Μάνης, Σπερχογεία, Ολυμπιακό Ανάληψης, Α.Ε. Αβίας, Αστέρα Αρφαρών, Νέο Αρι, Παναθηναϊκό Καλαμάτας, Α.Σ. Δαναό, Ατρόμητο Πλατύ, Ακρίτα Κορώνης, Θύελλα Χαρακοπιού, Εθνικό Μελιγαλά, Θύελλα Μερόπης, ΠΑΟ Καλαμίου, ΠΑΣ Ράχη, ΑΕΠΣ Αρι Καλαμάτας, Α.Ο. Φυτειάς, Α.Ο. Διαβολιτσίου, Ομόνοια, Δώριο, Τιτάνες, Α.Σ. Βέργα 1826.