Δευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 20:27

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διπλή κόντρα με Δόξα Νέας Μανωλάδας

Γράφτηκε από τον

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής ανέβηκε προχθές η "Μαύρη Θύελλα" μετά την νίκη της με 1-0 στην Μαγούλα και την ήττα της Δόξας Νέας Μανωλάδας στο Ηλειακό ντέρμπι με την Βάρδα. Η Μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση μαζί με τον Παναργειακό, τον οποίο είχε κερδίσει την περασμένη εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο.


Η νίκη στην Μαγούλα ήταν η τέταρτη συνεχόμενη για το συγκρότημα του Νίκου Κουρμπανά το οποίο δείχνει πως έχει βρει ρυθμό και καταφέρνει να κερδίζει παρά τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. Μην ξεχνάμε πως και στην Μαγούλα οι Μεσσήνιοι έπαιξαν με πολλές και σημαντικές απουσίες ενώ στο 37' έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μαρτίνου. Ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν με τον Δημητριάδη και τελικά να κρατήσουν σχετικά εύκολα την πολύτιμη νίκη.

Το πρώτο ματς εντός
και η συνέχεια στο κύπελλο

Η συνέχεια περιλαμβάνει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με την Δόξα Νέας Μανωλάδας, για κύπελλο και πρωτάθλημα.
Αύριο στις 2 μ.μ. η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί την Δόξα στον ημιτελικό του Κυπέλλου στον 3ο όμιλο, σε νοκ άουτ αγώνα όπου ο νικητής θα πάρει την πρόκριση στον τελικό. Την Κυριακή οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες ξανά στο Δημοτικό Στάδιο, αλλά αυτή τη φορά για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Στον αυριανό δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο Παναργειακός θα υποδεχθεί το Λουτράκι.
Αξίζει να σημειωθεί πως το αυριανό ματς της Καλαμάτας θα είναι το πρώτο που θα δώσει εντός έδρας στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γ' εθνικής. Πέρυσι η Καλαμάτα έπαιξε 4 ματς, όλα εκτός έδρας, φέτος έπαιξε ξανά εκτός έδρας τα δύο πρώτα ματς (με Κύμη, Ερμή) και αύριο θα παίξει για πρώτη φορά στην έδρα της.
Να σημειώσουμε επίσης ότι σε περίπτωση νίκης αύριο, η Καλαμάτα δεν θα παίξει "τελικό ομίλου" με τον νικητή του αγώνα Παναργειακός - Λουτράκι, όπως είχε γίνει πέρυσι. Θα μπει κατευθείαν στην κλήρωση που θα γίνει με τις δύο ομάδες που θα συνεχίζουν από τους 4 ομίλους (σύνολο 8) και πιθανότατα θα παίξει με κάποια ομάδα του 4ου ομίλου (συνεχίσουν Εθνικός Πειραιά, Ατρόμητος Πειραιά, Τριγλία Ραφήνας και Κηφισιά) αφού η κλήρωση θα γίνει με γεωγραφικά κριτήρια.

Το 2015 ξανά εκτός έδρας

Το ματς στη Μαγούλα ήταν το τελευταίο εκτός έδρας το 2014 για την "Μαύρη Θύελλα". Η επόμενη έξοδος των Μεσσηνίων είναι προγραμματισμένη για τις 11 Ιανουαρίου του 2-15 όταν θα φιλοξενηθεί από τον Μανδραϊκό για την 13η αγωνιστική. Μέχρι τότε η Καλαμάτα θα έχει παίξει τρία ματς στο Δημοτικό Στάδιο, τα δύο με την Μανωλάδα για πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτό με τον Αιολικό για το πρωτάθλημα στις 21 Δεκεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Καλαμάτα έχει παίξει πέντε φορές εκτός έδρας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και ο απολογισμός της είναι ιδιαίτερα θετικός καθώς έχει 4 νίκες και μια ισοπαλία. αν προσθέσουμε και δύο διπλά στο Κύπελλο, η Καλαμάτα μετρά συνολικά 6 νίκες και μια ισοπαλία σε 7 εξόδους…

Στο κύπελλο θα εκτίσει  ο Μαρτίνος

Αγωνιστικά, οι Ηλιόπουλος και Ρούσσης εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι στην διάθεση του Κουρμπανά για τα επόμενα ματς. Ο Μαρτίνος που αποβλήθηκε προχθές θα εκτίσει την ποινή του στο αυριανό ματς κυπέλλου και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Κουρμπανά για το Κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος. τραυματίας παραμένει ο Σαλαπάτας που χάνει και τα δύο ματς με την Δόξα.

Λαχειοφόρος αγορά

Ένα σκούτερ μάρκας Jet 50cc θα βγάλει σε λαχειοφόρο αγορά η Καλαμάτα και στο ματς του πρωταθλήματος με την Δόξα Ν. Μανωλάδας, την Κυριακή 14/12, ο υπερτυχερός που θα προκύψει από την κλήρωση θα φύγει από το Δημοτικό στάδιο οδηγώντας το νέο του δίτροχο!
Η πώληση των λαχνών θα ξεκινήσει σήμερα από το τμήμα μάρκετινγκ και διαφήμισης της Καλαμάτας υπό τον συντονισμό και την εποπτεία του υπευθύνου του τμήματος, Νίκου Νίκα και θα κοστίζουν 1 ευρώ ο ένας. Η μεγάλη κλήρωση για τον υπερτυχερό θα γίνει εντός του αγωνιστικού χώρου στο Στάδιο Καλαμάτας, παρουσία του κόσμου στις κερκίδες κατά την διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα πρωταθλήματος με την Δόξα Ν. Μανωλάδας.
Επιπλέον σημειώνεται, πως κάθε αγορά αξίας 10 ευρώ από την μπουτίκ της ομάδας (τόσο από το περίπτερο, όσο και από το κινητό τρέιλερ) θα συνοδεύεται από την δωρεάν παροχή ενός λαχνού πράγμα που σημαίνει πως για αγορές 20 ευρώ θα δίνονται δυο λαχνοί, για 30 ευρώ τρείς λαχνοί κ.ο.κ.
Επίσης, το κατάστημα ανδρικής ένδυσης Μητρόπουλος Men Collection (Αριστομένους 59) θα χορηγεί έκπτωση 10% με την επίδειξη του λαχνού.