Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 20:03

ΠΑΜΙΣΟΣ: Kοντά σε Αντώνη Κωνσταντόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Kοντά σε Αντώνη Κωνσταντόπουλο

Ο Πάμισος έχει το πιο ποιοτικό ρόστερ στην Α' τοπική και βαδίζει από νίκη σε νίκη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα μείνει άπρακτος στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα της Μεσσήνης θέλει να ενισχυθεί περισσότερο αφενός για να κατακτήσει τον τίτλο και αφετέρου για να πάρει την άνοδο στα μπαράζ.


Ετσι η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές με μεταγραφικούς στόχους και ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και του Μεσσηνιακού κάνει μάλιστα προπονήσεις με την ομάδα της Μεσσήνης, καθώς δεν θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν στον Κισσαμικό όπου μεταπήδησε το καλοκαίρι.  Η διοίκηση του Παμίσου θέλει τον έμπειρο αμυντικό, ενώ και από την πλευρά του παίκτη υπάρχει θετική διάθεση. Αναμένεται η έλευση του προέδρου Δ. Αντωνόπουλου στη Μεσσήνη προκειμένου το θέμα να εισέλθει στην τελική ευθεία.
Πρόθεση  ακόμα είναι να αποκτηθεί επιθετικός, αλλά και τερματοφύλακας, χωρίς για την ώρα να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη.  Μετά το ντέρμπι με την Κυπαρισσία όμως,  ο Πάμισος θα φουλάρει για να πάρει τους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά, κυρίως στα μπαράζ ανόδου.
Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι στη Μεσσήνη θεωρούν δεδομένη την κατάκτηση του τίτλου.
Οι Νησιώτες έχουν μεν μόνο νίκες στις πρώτες 13 αγωνιστικές, αλλά η διαφορά από την Κυπαρισσία είναι στους 4 βαθμούς και θα πρέπει να μεγαλώσει για να νιώσουν ασφάλεια. Ως εκ τούτου η νίκη στα δύο εναπομείναντα ματς του πρώτου γύρου με Μεσσηνιακό (αύριο) και Κυπαρισσία (21 Δεκεμβρίου) είναι μονόδρομος.

Πίστη για το
"14 στα 14"

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία για το τελευταίο εκτός έδρας ματς του 2014  με αντίπαλο το Μεσσηνιακό συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Ηλίας Ηλιόπουλος, του οποίου η συμμετοχή κρίνεται αμφίβολη.
Ο Πάμισος θα επιδιώξει να φύγει νικητής από την Καλαμάτα κάνοντας το "14 στα 14" με το οποίο θα πάει τουλάχιστον με +4 στο ντέρμπι με την Κυπαρισσία.
Ο Μεσσηνιακός βέβαια είναι σε ανοδική πορεία και το απέδειξε στην Κυπαρισσία όπου έχασε στις καθυστερήσεις, αλλά οι πρωτοπόροι πιστεύουν στο διπλό.