Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2024 18:51

Καταδίκη Σπηλιώτη για πλαστά δελτία: "Πρόκειται για σκευωρία, θα λάμψει η αλήθεια"

Γράφτηκε από τον
Καταδίκη Σπηλιώτη για πλαστά δελτία: "Πρόκειται για σκευωρία, θα λάμψει η αλήθεια"

Καταδικαστική απόφαση από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Ο Βασίλης Σπηλιώτης καταδικάστηκε σήμερα σε φυλάκιση 6 μηνών με τριετή αναστολή για πλαστά δελτία ποδοσφαιριστών.

Την παραπάνω απόφαση έλαβε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας και τα στοιχεία προέκυψαν μετά από τη δημοσιογραφική έρευνα της τηλεοπτικής εκπομπής "Δίκη" του Κυριάκου Θωμαϊδη.
Θυμίζουμε ότι η εν λόγω υπόθεση αφορούσε δύο δελτία παικτών του Πανιωνίου Καλαμάτας το 2019 και μεταξύ των μαρτύρων κατηγορίας, ήταν μέλη του τότε διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και ο παλαίμαχος διαιτητής και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Πέτρος Κωνσταντινέας. Συνήγοροι του Βασίλη Σπηλιώτη στη χθεσινή δίκη, ήταν οι Κώστας Αθανασόπουλος και Αργύρης Λίβας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ άσκησε άμεσα έφεση.
Η “Ε” επικοινώνησε σήμερα με τον κ. Σπηλιώτη, ο οποίος δήλωσε τα εξής: “Είναι μια απόφαση που δεν είναι τελεσίδικη. Πρόκειται για μια ιστορία – σκευωρία που είναι καλά στημένη και κάποια στιγμή η αλήθεια θα λάμψει, είτε στο Εφετείο, είτε στον Αρειο Πάγο. Θα φθάσω μέχρι τέλους! Αυτή η απόφαση δεν επηρεάζει ούτε το ποινικό μου μητρώο, ούτε τα καθήκοντά μου, καθώς δεν είναι τελεσίδικη”.