Παρασκευή, 19 Δεκέμβριος 2014 20:34

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμάζεται για το κρίσιμο ματς με τον Αιολικό

Γράφτηκε από τον

Το 2014 ολοκληρώνεται την Κυριακή με ένα εξαιρετικά σημαντικό ματς για την "Μαύρη Θύελλα", η οποία θα υποδεχθεί στο Δημοτικό Στάδιο τον δεύτερο στην βαθμολογία Αιολικό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.


Το ματς θα ξεκινήσει νωρίτερα από ότι συνήθως, στις 12 μ. προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής στην Μυτιλίνη.
Ο αγώνας έχει υψηλό συντελεστή δυσκολίας λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου ο οποίος φιλοδοξεί, όπως και η Καλαμάτα, να πάρει τον τίτλο και την άνοδο στην Β' εθνική.
Επιπλέον, ο αγώνας είναι και εξαιρετικά κρίσιμος αφού μετά τα αποτελέσματα της περασμένης Τετάρτης - όπου η Καλαμάτα είχε ρεπό - οι Μεσσήνιοι έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναργειακό και υποχώρησαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.
Την Κυριακή ο Παναργειακός θα κάνει το δικό του ρεπό, οπότε η Καλαμάτα έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να κερδίσει τον Αιολικό, να τον περάσει στην βαθμολογία και να μειώσει στους 2 τους βαθμούς της διαφοράς του από την ομάδα του Αργους. Αν τα καταφέρει θα κλείσει το 2014 σε καλή θέση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει τουλάχιστον στην 4η θέση και 4 ή 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή.
Αγωνιστικά, οι Μεσσήνιοι συνέχισαν σήμερα την προετοιμασία τους με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ο Κουρμπανάς θα κάνει υποχρεωτικά μια αλλαγή στην μεσαία γραμμή αφού δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λουμπαρδέας ενώ εκτός μάχης είναι για μια ακόμη φορά ο τραυματίας Σαλαπάτας.
Επικρατέστεροι για να πάρουν φανέλα βασικού είναι λοιπόν οι Πάππος, Νιφορόπουλος, Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Μαρτίνος, Τσάτσος, Σκάρος, Καλαντζής, Δημητριάδης, Ηλιόπουλος ωστόσο διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στο αρχικό σχήμα οι Αργυρόπουλος και Πολυχρόνης.